Halam Geldi

Halam Geldi

Tarihler: 07 Aralık 2016 Çarşamba ~ 07 Aralık 2016 Çarşamba 19:15

Yer: Fransız Kültür Merkezi

Adres: İstiklal Cad. NO:4 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 393 81 11

Web: http://ifturquie.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2016 ~ Ara 7, 2016

Yönetmen : Erhan Kozan
Süre : 100 dk.
Dil : Türkçe. Film Fransızca altyazılı gösterilecektir.

Fransız Kültür Merkezi, 7 Aralık 2016 tarihinde saat 19:15’te, yönetmenliğini Erhan Kozan’ın yapımcılığını Sami Dündar’ın üstlendiği Halam Geldi filminin özel gösterimini sunuyor. Konusu itibarıyla yakıcı bir şekilde hala gündemde olan bu güçlü yapım, gösterime girdiği anda sinemaseverler ve eleştirmenler tarafından büyük ilgi gördü. 2014 Antalya Film Festivali’nde Altın Portakal Sosyal Sorumluluk ödülü başta olmak üzere bir çok ödüle layık görüldü.

Film, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde medeniyetlerin iç içe geçtiği, birden fazla kültürün bir arada yaşadığı köylerden biri olan Akıncılar’da yaşayan Diyarbakırlı ve henüz 13 yaşındaki üç genç kızın hazin öyküsünü anlatıyor ve ülkemizin halen kanayan yaralarından biri olan, “çocuk gelinler” gerçeğini beyazperdeye taşıyor.

Gösterim sonrası, film ekibinden Miray Akay (oyuncu), Onuryay Evrentan Atasalihi (oyuncu), Erhan Kozan (yönetmen) et Sami Dundar (yapımcı) ile bir söyleşi gerçekleştirilecek

Katılım için kayıt zorunludur. Etkinliğe katılmayı dileyenlerin kaydolması rica olunur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT