Haykır Saraybosna

Tarihler: 05 Nisan 2017 Çarşamba ~ 05 Nisan 2017 Çarşamba 05 Nisan 2017 21:30

Yer: Beyoğlu Sineması

Ücret: 1.Kategori - Tam: 20,00 TL Öğrenci: 20,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:140/C Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 32 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2017 ~ Nis 5, 2017
İstanbul Kültür Sanat Vakfı, 36. İstanbul Film Festivalini 5 - 15 Nisan tarihlerinde sanatseverlerle buluşturacak.

Orjinal Adı: Scream For Me Sarajevo

Iron Maiden’ın solisti Bruce Dickinson Saraybosna’ya ilk geldiğinde şehrin dünyanın geri kalanıyla bağlantısı kesilmiş; bombardıman, keskin nişancılar, açlık, elektrikle suyun sürekli kesilmesi yüzünden halk dehşetin esiri olmuştu. Bruce ve o zamanki grubunun cepheyi yararak Saraybosna’ya gelişi işte bu koşullar altındaydı. Bu film, Bruce Dickinson’ın 14 Aralık 1994’te Saraybosna BKC Konser Salonu’nda verdiği bu tarihi konseri ele alırken bir yandan da abluka altındaki Bosna’da müzik dünyasının hâlini gösteriyor. Yönetmen Tarık Hodžić’in sözleriyle bu film, “Saraybosna ablukasını tüm dehşeti ve zulmüyle gözler önüne sererken halkın o koşullarda nasıl normal bir hayat sürdüğünü de gösteriyor. Haykır Saraybosna, hayat hakkında bir film.”

Yönetmen: Tarık Hodzic
Senarist: Tarık Hodzic, Jasenko Pasic
Görüntü Yönetmeni: Amel Djikoli
Kurgucu: Tarık Hodzic
Özgün Müzik: Bruce Dickinson
Oyuncular: Bruce Dickinson, Alex Elena, Chris Dale, Jasenko Pasic, Feda Stukan, Erol Gagula
Yapımcı: Adnan Cuhara
Yapım Şirketi: Prime Time Ltd.
Dünya Hakları: Prime Time Ltd.
Bosna Hersek / 2016 / DCP /Renkli / 100´ / Boşnakça, İngilizce; Türkçe, İngilizce altyazılı

- Film gösterimlerinin başlamasından sonra salona izleyici alınmayacak ve geç kalan izleyicilere bilet iadesi yapılmayacaktır. Salon girişlerinde sorun yaşamamak için izleyicilerimizin seanslara vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. - 1 TL Öğrenci biletleri sadece öğrenciler için satışa sunulacaktır. 1 TL’lik öğrenci biletlerinden satın alan izleyicilerimizin salon girişlerinde öğrenci kimliklerini göstermeleri zorunludur. Öğrenci kimliği göstermeyen izleyicilerimize indirimli ve tam bilet arasındaki fark tutarında ek bilet kesilecektir. - Öğrenci ve 65 yaş üstü izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. Geçerli bir kimlik göstermeyen izleyicilerimize indirimli ve tam bilet arasındaki fark tutarında ek bilet kesilecektir. - Salon girişlerinde artırılan güvenlik önlemleri nedeniyle, izleyicilerimizin yanlarında el çantasından büyük çanta bulundurmamasını önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları mekânlara veya vestiyerlere kabul edilmeyecektir. - Gösterim sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu vb. kayıt cihazlarıyla kayıt yapılması yasaktır. Kayıt cihazları salonlara alınmayacaktır. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyeleri bir (1) adet bilet için indirim alabilirler. - Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Gösterimler sırasında ara verilmeyecektir. - Elektronik altyazı sisteminde ortaya çıkabilecek teknik arıza durumlarında, önce arızanın giderilmesine çalışılacak, bunun mümkün olmadığı hâllerde filmin gösterimi altyazısız sürdürülecektir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz. - Salonlara alkol ve alkollü içeceklerle girmek yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT