Hızlı ve Öfkeli 8

Hızlı ve Öfkeli 8

Tarihler: 18 Ağustos 2017 Cuma ~ 18 Ağustos 2017 Cuma 21:00

Yer: Akbatı AVYM Festival Park

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2017 ~ Ağu 18, 2017

Yaz gecelerini açık hava sineması ile taçlandıran Akbatı AVYM’de 1950’li yılların efsaneleşmiş arabalı sinema keyfi tekrar canlanıyor. Yazın tadını yıldızlar altında film izleyerek çıkarmak isteyenler için Festival Park’ta 18 Ağustos Cuma günü saat 21.00’da Hızlı ve Öfkeli 8 filminin gösterimi yapılacak.

Yaz geceleri için Ağustos ayı boyunca her Cuma açık havada sinema geceleri düzenleyen Akbatı AVYM, 18 Ağustos Cuma günü saat 21.00’da ‘Hızlı ve Öfkeli 8’ filmine ev sahipliği yapacak. 1950’li yılların efsaneleri arasına giren arabalı sinema konsepti ile Akbatı misafirleri keyifli ve nostaljik dakikalar geçirecek. Küçük misafirler içinse Cumartesi günleri saat 21.00’da film gösterimleri devam edecek.

Gizemli bir kadının başkarakter Dom’u kandırarak suça ve yakınlarının ihanetine sürüklediği serinin son filminde, Küba kıyılarından New York sokaklarına, Kuzey Kutbu’ndaki Barents denizinin buzlu düzlüklerine uzanan aksiyon dolu hikâyesi anlatan filmin başrollerinde Vin Diesel, Charlize Theron ve Dwayne Johnson yer alıyor.

Katılım Koşulları: Bir kişi en fazla 4 bilet hakkı kazanabilir. Günlük toplam hediye bilet sayısı 20 ile sınırlıdır. 1.hafta için 27 temmuz-2 Ağustos, 2.hafta için; 3-9 Ağustos, 3. Hafta için 10-16 Ağustos, 4.hafta için 17-23 Ağustos tarihleri arasında yapılan alışverişlere ait fişler geçerli olacaktır. Akbatı AVYM programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT