İçimdeki Deniz

Tarihler: 25 Ağustos 2005 Perşembe ~ 25 Ağustos 2005 Perşembe 25 Ağustos Perşembe Saat 21:15

Yer: Enka Açıkhava Tiyatrosu

Nereden Alınır: Web: www.enkasanat.org

Adres: Enka Vakfı, Sadi Gülçelik Spor Sitesi, İstinye-İstanbul İstinye İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14-15/209

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 25, 2005 ~ Ağu 25, 2005
Enka Açıkhava’da keyifli yaz akşamları başlıyor…
Enka Kültür ve Sanat’ın 17 yıldan bu yana düzenlediği kültür etkinlikleri 24 Haziran-25 Ağustos 2005 tarihleri arasında 1000 seyirci kapasiteli Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek yaz programı ile devam ediyor. 19 etkinlikten oluşan programda tiyatroseverlerin kaçırdıkları oyunları yakalayabilecekleri seçkin tiyatro oyunlarının yanı sıra Türkiye’nin dışında Yunanistan ve İspanya’dan konser ve gösteriler ile sezonun en iyilerinden oluşan bir film seçkisi yer alıyor.

21.15’de başlayan etkinliklerden önce saat 20.00’de Akm-Enka arası, etkinlik bitiminde ise Enka-Akm arası servis konulmaktadır. Servis kullanmak isteyen izleyicilerin bizimle iletişim kurması gerekmektedir. Yerlerimiz numarasız olduğundan etkinliklerden en az iki gün önce rezervasyon yaptırılması gerekmektedir.

25 Ağustos 2005 Perşembe günü saat 21.15’de sezonun ödüllü filmlerinden The Sea Inside-Mar Adentro (İçimdeki Deniz) sinemaseverlerle buluşacak.
Yönetmenliğini Alejandro Amenabar’ın yaptığı filmin senaryosu Alejandro Amenabar ve Mateo Gil imzasını taşıyor. Görüntü yönetmenliğini Javier Aguirresarobe’nin üstlendiği filmin müzikleri de Alejandro Amenabar’a ait. Filmde Javier Bardem, Belen Rueda, Lola Duenas, Mabel Rivera, Celso Bugallo başrolleri paylaşıyorlar.

Ramon Sampedro 28 yıl önce geçirdiği talihsiz bir deniz kazası sonunda boynundan aşağısı felç olmuş şekilde yatağa bağlı kalmıştır. Aradan geçen yıllar boyunca tek isteği hayatına son vermek için yasal izni almaktır. Ne var ki, İspanyol kanunları buna izin vermez. Kendisine yardım etmek isteyen avukat Julia ile izin için görüşmeye başlarlar. Öte yandan, radyoda amatör sunuculuk yapan dul Rosa da Ramon’a acımakta ve sık sık ziyarete gelmektedir.

Filmin Ödülleri:
77. Oscar Ödülleri En İyi Yabancı Film Ödülü
62. Altın Küre Ödülleri Yabancı Dilde En İyi Film Ödülü

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT