İKSV Galaları:Aşıklar Şehri

Tarihler: 21 Aralık 2016 Çarşamba ~ 21 Aralık 2016 Çarşamba 21 Aralık 2016 21:00

Yer: Cinemaximum City's Salon 7

Ücret: 1. Kategori - 24.25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Teşvikiye cad. no:162 kat 6 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 35 35

Faks: 0212 373 33 30

Web: http://www.citylifecinema.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2016 ~ Ara 21, 2016
İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın düzenlediği İKSV Galaları’nda Ryan Gosling ve Emma Stone’un uzun zamandır merakla beklenen filmi La La Land / Aşıklar Şehri gösterilecek.

"Yönetmenliğini Damien Chazelle’in yaptığı filmde idealist bir müzisyen ile oyuncu olmak için çabalayan bir garsonun benzersiz aşkı anlatılıyor.

Hollywood müzikallerinin duygusallığına ve cazibesine bir övgü, Los Angeles’ın dinmek bilmeyen rüyalarına yazılmış bir aşk mektubu sayılabilecek, modern bir romantizme sahip Aşıklar Şehri, 21 Aralık Çarşamba günü saat 21.00’de Cinemaximum City’s Nişantaşı’da sinemaseverlerle buluşacak. Los Angeles’ta geçen Aşıklar Şehri, şehir ışıkları altında buluşan piyanist Sebastian ve büyük çıkışını hevesle bekleyen oyuncu Mia’nın, günlük hayatlarından sıyrılıp şarkılar ve dans eşliğinde bir aşk yolculuğuna çıkmalarının hikâyesini anlatıyor. 

Dünya prömiyerini geçtiğimiz Eylül ayında Venedik Film Festivali’nde yapan Aşıklar Şehri, ardından Toronto Film Festivali'ne konuk oldu. Venedik’te Emma Stone’a En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü getiren film, Toronto Film Festivali’nde Halkın Seçimi Ödülü kazandı. Aşıklar Şehri, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından En İyi Film dalında daha şimdiden bu yılın en büyük Oscar favorilerinden sayılıyor.

Dans sahneleri dışında Emma Stone ve Ryan Gosling’in şarkı söylediği birçok sahne de içeren Aşıklar Şehri, iki oyuncunun Crazy Stupid Love ve Gangster Squad filmlerinden sonra sevgilileri canlandırdığı üçüncü yapım. Filmin oyuncu kadrosunda John Legend, J.K. Simmons ve Rosemarie Dewitt de yer alıyor.

Ryan Gosling ile Emma Stone’a oyuncu kadrosunda eşlik eden John Legend, R&B ve new soul alanlarının yıldız müzisyenlerinden. Legend, 2013 yılında İstanbul Caz Festivali’ne katılmış ve bir konser vermişti. Oyuncu kadrosunda yer alan bir diğer tanıdık isim ise J.K. Simmons: Simmons, Damien Chazelle’in olay yaratan filmi Whiplash’te zalim usta müzisyeni canlandırmış ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu kategorisinde Oscar kazanmıştı.

Yönetmen ve senarist Damien Chazelle bir önceki filmi Whiplash’te caz dünyasını usta-çırak ilişkisindeki bir davulcu ve öğrencisi üzerinden ele almış, 2014’te Filmekimi’nde gösterilen film beş dalda Oscar’a aday olmuştu. Chazelle’in ilk uzun metrajlı filmi de 2009 yapımı bir müzikal olan Guy and Madeline on a Park Bench. Aşıklar Şehri’nin müzikleri, Whiplash’in de müziklerini üstlenen Justin Hurwitz tarafından bestelendi. Koreografiler ise Mandy Moore’a ait.

Aşıklar Şehri ABD vizyonundan 6 gün sonra Türkiye’de ilk defa İKSV Galaları’nda gösterilecek. Film, Türkiye genelinde 30 Aralık’ta gösterime girecek."

- Film gösterimlerinin başlamasından sonra salona izleyici alınmayacak ve bilet iadesi yapılmayacaktır.- Gösterimler sırasında ara verilmeyecektir. - Salon girişinde sorun çıkmaması için izleyicilerimizin seansa vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz.- Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir.- Elektronik altyazı sisteminde ortaya çıkabilecek teknik arıza durumlarında, önce arızanın giderilmesine çalışılacak, bunun mümkün olmadığı hallerde filmin gösterimi altyazısız sürdürülecektir.- Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT