İKSV Galaları: Cafe Society

Tarihler: 09 Ağustos 2016 Salı ~ 09 Ağustos 2016 Salı 09 Ağustos 2016 21:30

Yer: Rexx Sineması Salon 2

Ücret: 1. Kategori - Tam 22.25 TL Öğrenci 17,25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 9, 2016 ~ Ağu 9, 2016
Sürükleyici bir Woody Allen filmine hazır olun!

Yönetmen
:Woody Allen
Senaryo :Woody Allen
Oyuncular :Jeannie Berlin, Steve Carell, Jesse Eisenberg, Blake Lively, Parker Posey, Kristen Stewart, Corey Stoll, Ken Stott
ABD / 2016 / DCP / Renkli / 96
İngilizce; Türkçe altyazılı

İstanbul Film Festivali, merakla beklenen parlak filmlerin prömiyer gösterimlerini bu yıl Café Society ile başlatıyor. Woody Allen’ın yıldızlarla dolu son filmi Café Society’nin Türkiye prömiyeri, 9 Ağustos’ta İstanbul Film Festivali ve Bir Film işbirliğiyle özel bir gösterimde Rexx Sinemaları’nda yapılıyor. İstanbul Film Festivali, yıl boyunca düzenleyeceği benzer sürprizler için hazırlıklarını sürdürüyor.

2016 Cannes Film Festivali’nin açılış filmi olarak gösterilen Café Society film yıldızları, milyonerler, playboylar, profesörler, fahişeler ve gangsterlerle dolu 1930’ların New York ve Hollywood’unun panoramik bir hikâyesini anlatıyor. Adını dönemin bu renkli kişiliklerine verilen lakaptan alan Café Society hareketli olduğu kadar duygusal, dokunaklı ve göz alıcı bir komedi. 

Allen o döneme hayranlığını şu sözlerle belirtiyor: "1930’lar beni hep büyülemiştir. Muazzam bir tiyatro yaşamı, kafe ve restoran kültürüyle New York’un en heyecan verici dönemiydi. Nereye giderseniz gidin, tüm şehir sofistike gece yaşamıyla çalkalanıyordu."

1930’larda geçen Café Society'de mücevher taciri tuhaf bir ailenin en küçük oğlu olarak Bronx’da doğan Bobby Dorfman'ın (Jesse Eisenberg) Hollywood’a gidişi, oradan da New York’a dönüşü... Bobby babasının kuyumcu dükkânından sıkılınca soluğu dayısı Phil’in (Steve Carell) yanında, Hollywood’da alır. Dönemin en popüler film yıldızlarının menajerliğini yapan Phil’in ajansında çalışmaya başlayan Bobby, Hollywood’un skandal, dedikodu ve güzel kadınlarla dolu göz kamaştırıcı dünyasında aşkı ve acıyı tanır ve bambaşka bir insana dönüşür. Aşkına karşılık bulamayınca New York’a dönen Bobby, burada bir kulübün başına geçerek bu kez de bambaşka bir çevrenin kıpır kıpır dünyasını keşfedecektir.

Café Society’nin görüntü yönetmeni üç Oscar ödüllü Vittorio Storaro. Filmin anlatıcısı, birçok filminde olduğu gibi yeniden Woody Allen. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT