İngiltere Benim

Tarihler: 01 Ekim 2017 Pazar ~ 01 Ekim 2017 Pazar 01 Ekim 2017 16:00

Yer: Cinemaximum City's Salon 7

Ücret: 1.Kategori - Tam : 20,00 TL Öğrenci: 14,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Teşvikiye cad. no:162 kat 6 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 35 35

Faks: 0212 373 33 30

Web: http://www.citylifecinema.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2017 ~ Eki 1, 2017
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 16. kez düzenlenen Filmekimi bu yıl İstanbulda 29 Eylül - 8 Ekim tarihlerinde yapılacak.

Orjinal Adı: England is Mine
Yönetmen: Mark Gill
Oyıncular: Jack Lowden, Jessica Brown Findlay, Jodie Comer, Laurie Kynaston
Yapım: İngiltere / 2017 DCP / Renkli / 100 İngilizce; Türkçe altyazılı

Müzik dünyasının en özgün, en karizmatik, en gizemli isimlerinden Morrisseyin 1970lerde Manchesterdaki ilk gençliğinden The Smithsi kurduğu günlere, kapsamlı bir portresi England Is Mineda çiziliyor. Duygu yüklü şarkı sözleriyle, benzersiz ses tonuyla, The Smiths ile başlayıp solo kariyeriyle İngiliz ve hatta dünya müziğini hâlâ etkilemeyi sürdüren idol müzik adamı Morrisseyi filmde Christopher Nolanın son filmi Dunkirkte de rol alan, yükselişteki genç oyuncu Jack Lowden canlandırıyor. Dünya prömiyerini temmuz ayında Edinburgh Film Festivalinin kapanışında yapan England Is Mine, adını The Smiths şarkısı "Still Ill"den alıyor.

- Öğrenci ve 65 yaş üstü izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. Geçerli bir kimlik göstermeyen izleyicilerimize tam bilet farkı tutarında ek bilet kesilecektir.- Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Kültür Sanat Kart kullanılarak en fazla bir (1) adet bilet satın alınabilir.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir.- Gösterimler sırasında ara verilmeyecektir. - Film gösterimlerinin başlamasından sonra salona izleyici alınmayacak ve bilet iadesi yapılmayacaktır.- Salon girişlerinde sorun çıkmaması için izleyicilerimizin seanslara vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz.- Elektronik altyazı sisteminde ortaya çıkabilecek teknik arıza durumlarında, önce arızanın giderilmesine çalışılacak, bunun mümkün olmadığı hallerde filmin gösterimi altyazısız sürdürülecektir.- Elektronik altyazı sisteminde ortaya çıkabilecek teknik arıza durumlarında, önce arızanın giderilmesine çalışılacak, bunun mümkün olmadığı hallerde filmin gösterimi altyazısız sürdürülecektir.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz. - Sinema salonlarında elektronik sigara dahil tütün veya tütün ürünleri kullanmak ve alkol ya da alkollü içecek tüketmek yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT