Kefaret-Kısa Film & Julietta

Tarihler: 24 Ağustos 2017 Perşembe ~ 24 Ağustos 2017 Perşembe 24 Ağustos 2017 21:00

Yer: İzmir Sanat

Ücret: 1. Kategori - 3.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 24, 2017 ~ Ağu 24, 2017
86.İzmir Enternasyonal Fuarı 2017 Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen sinema günleri Ağustos ayı boyunca sizleri bekliyor.

Kefaret Kısa Film- 2016

Ülke
: Türkiye
Yönetmen: Ali Kışlar
Senaryo: Ali Kışlar
Yapımcı: Ali Kışlar
Oyuncular: Semra Dinçer, Hüseyin Özay, Mehmet Küçük, Atakan Kurt, Sedir Karadeniz, Cem Haydar Bardakçı
Gösterim Tarihi: 24 Ağustos  2017/ Saat: 21.00

Celal ve ailesi babalarını kaybetmiştir. Bu beklenmedik kayıp, tüm aile üyelerini bir araya getirir. Defin işlemi sırasında, onlara ayrılan mezarın içinin su ile dolu olduğunu fark ederler. O sırada kim olduğunu bilmedikleri atmışlı yaşlarda sevimli bir kadın yakınlardaki bir mezarı işaret eder. Üstelik işaret ettiği mezarın içi kurudur. Celal, yaşlı kadın ile mezarlık görevlisinin yolunu tutar ve kuru mezar için çetin bir pazarlık başlar.

Julieta - 2016

Ülke
: İspanya
Yönetmen: Pedro Almodóvar
Senaryo: Pedro Almodóvar, Alice Munro
Yapımcılar: Agustín Almodóvar, Esther García
Oyuncular: Emma Suárez, Adriana Ugarte, Daniel Grao, Inma Cuesta, Dario Grandinetti, Michelle Jenner, Rossy de Palma, Nathalie Poza
Gösterim Tarihi: 24 Ağustos 2017/ Saat: 21.00

Artık 50'li yaşlarını süren Julieta, yaşadığı evden ve şehirden taşınmak üzeredir. Sevgilisiyle yeni bir hayat kuracak olan kadın tam hazırlıklarının ortasındayken bir gün yolda başka genç bir kadınla karşılaşır. Belki de aradan 20 yıl geçmiştir ama kadının Julieta’ya hatırlattıkları şimdi dün gibi tazedir. Yüzleşmek istemediği geçmişini anımsatan bu kadın, zaten tereddütteki Julieta'nın kafasını iyice karıştıracaktır. Yaşadığı şehirden taşınmaktan vazgeçen Julieta bu vesileyle sevgilisinden de ayrılır. Yolda karşılaştığı kadının kendisine anımsattıklarından yola çıkarak, geçmişiyle hesaplaşmaya başlar.

-Satın aldığınız biletle 86.İzmir Enternasyonal Fuarına giriş yapabilirsiniz. Ayrıca giriş ücreti alınmayacaktır.-Kapasite sınırlı sayıdadır.-Gösterim saatlerinde gecikmeler yaşanabilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT