Kırlangıcın Yuvası

Tarihler: 13 Aralık 2007 Perşembe ~ 13 Aralık 2007 Perşembe 13 Aralık 2007 Perşembe Saat 18:00 ve 19:00

Yer: Osmanlı Bankası Müzesi Sineması

Ücret: Ücretsiz (Rezervasyon yaptırmak zorunludur.)

Nereden Alınır: Osmanlı Bankası Müzesi, www.obmuze.com

Adres: Bankalar (Voyvoda) Caddesi No:11 Karaköy Eminönü İstanbul

Telefon: (0212) 334 22 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2007 ~ Ara 13, 2007
Osmanlı Bankası Müzesi Sineması’nda “Kırlangıcın Yuvası”
Osmanlı Bankası Müzesi Sineması’nda, Türkiye’yi ve Ermeni cemaatini sarsan bir cinayete kurban giden gazeteci Hrant Dink’in katkısıyla hazırlanan, Bülent Arınlı`nın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği Kırlangıcın Yuvası adlı belgesel gösterilecek. 13 Aralık Perşembe günü saat 18:00 ve 19:00’da yapılacak gösterimlerin ardından, saat 20:00’de, Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etütler Vakfı Demokratikleşme Programı Yöneticisi Dilek Kurban, “Vatandaş Olamama Hali: Türkiye’de Gayrimüslimlerin Mülkiyet Sorunu” konulu bir söyleşi gerçekleştirecek.

Belgesel, Hrant Dink’in anlatımıyla, Tuzla Ermeni Çocuk Kampı’nın öyküsünü gözler önüne seriyor. Aralarında Dink`in de bulunduğu yetim çocukların emeğiyle yapılan kamp, 12 Eylül askeri darbesinin ardından gelen yeni yasayla çocukların elinden alınmış ve harabe olmaya terk edilmiş. Dink filmde, kampın yıkıntıları arasında duygularını, kampın kimsesiz, yetim çocuklar için ne anlama geldiğini ve geri alma mücadelelerini anlatıyor.

Osmanlı Bankası Müzesi Sineması’nın Belgesel Sinemacılar Birliği danışmanlığında hazırlanan programı, her hafta farklı bir temayı içeren filmler ve ardından yapılan söyleşilerden oluşuyor. Seanslar, (0212) 334 22 70 numaralı telefondan rezervasyon yaptırılarak ücretsiz izlenebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT