Kısa Animasyon Filmler

Tarihler: 02 Aralık 2017 Cumartesi ~ 02 Aralık 2017 Cumartesi 02 Aralık 12:00 - 02 Aralık 14:00

Yer: Uniq Sinema Salonu

Ücret: 1. Kategori - 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2017 ~ Ara 2, 2017
Kısa Animasyon Filmler, 2 Aralık'ta Uniq Sinema Salonu'nda...

Kısa Animasyon Filmler / Short Animation Movies

Sözsüz / Language No Problem
4 + yaş ve üzeri
45 dakika

Daha önce Bolonya Kitap Fuarı’nda gösterilen Ladat Stüdyosu / Balear Adaları Üniversitesi’nden kısa animasyon filmlerin yer aldığı özel seçki ilk kez Türkiye’de!

A special selection of short animation movies from Ladat Studios / Balear Islands University which was previously shown at the Bologna Book Fair, is in Turkey for the first time!

Yavaş Yemek / Slow Food
Yönetmen/Director: Daniel Rico, Cati Serra, Danierl Ciero, Munir Callaos
Çok aç bir akbaba susuz ve bitkin bir ceylanı fark eder. Akbaba yaratıcılığından faydalanarak, ceylanı hilelerle ve aldatmacayla yemeye çalışır.

A famished vulture discovers a thirsty and exhausted gazelle. Trying to take advantage of its ingenuity, the vulture tries to eat the gazelle through tricks and deceit. 

Strawberry Pie / Çilekli Pasta
Yönetmen/Director: Antonio Reyna
Bir dağın tepesinde yaşayan bir genç bir gün yeni bir komşusu olduğunu keşfeder. Hiç düşünmeksizin tüm zorluklara rağmen onu karşılamaya çalışır.

One day, a youngster who lives on the top of a mountain discovers that he has a new neighbour. Without thinking about it twice, he tries to welcome her, in spite of the difficulties. 

Anma Tohumu / The Seed of Remembrance
Yönetmen/Director: Renato Roldán
Tarih bize unutulmayanların sonsuza kadar yaşadığını anlatır.

History tells us that what is never forgotten lives forever.

Çocuk Bezlerinde / In Diapers
Yönetmen/Director: Antonio Pol
Bu hikayedeki karakterler, yürümeye başlayan bir çocuk ve bir maymundur; insan zihninin kendisine ulaşılabilecek araçlardan en iyi şekilde yararlanmaya çabalarını yeniden yaratırlar.

The characters in this story, a toddler and a monkey, recreate the efforts of the human mind to make the most of the means available to it. 

Ormanda İşleri Yüzüne Gözüne Bulaştırmak / Bungle in the Jungle
Yönetmen/Director: Daniel Rico, Cati Serra, Danierl Ciero, Munir Callaos
Bu bir kovalamaca hikayesidir; genç bir ödül avcısı, tehlikeden habersiz olan avını yakalamaya çalışır; bu titiz ama sakar av tuzaklardan her zaman uzaklaşmayı başarır.

This is a chasing story, where a young bounty hunter tries to catch his quarry who, unaware of the danger, always gets away from his meticulous but clumsy traps. 

Gösteri / The Show
Yönetmen/Director: Pep Lluís Lladó
Alice'in dolabında saklanan garip ve gizemli bir şey vardır, adı da Mostrejo’dur. Kız ve canavar karşılaştıklarında Alice rolleri tersine çevirmesi ile eğlenceli bir duruma düşerler.

There is something strange and mysterious that lurks in Alice’s closet, the Mostrejo. When the girl and the monster face each other, they will get involved in a funny situation in which Alice will manage to invert their roles. 

Homurtu / Grunt
Yönetmen/Director: Jordi Coll
Grunt, büyük kentin eteklerinde, şehrin çöplerinin mahallesine dayandığı güne kadar evinde mutlu bir yaşam sürer. Sonra tüm bu çöpleri üst üste yığdığı bir kule inşa etmeye karar vererek barış içinde yaşayabileceği Ay'a ulaşmaya karar verir.

Grunt lives happily in his house in the outskirts of the big city, until the day when all the litter of the city invades his plot. Then he decides to build a tower with all this rubbish so he can reach the Moon, where he will be able to live in peace. Yumurta / SmelleggYönetmen/Director: María Isabel Díez CabadoÖfkeli bir dinozor açgözlülüğü yüzünden yemeksiz kalır.A ravenous dinosaur ends up without its food because of its greed.

Balık İçin Su Yolu / Water Path for a Fish
Prodüksiyon/Production: Tomavistas
Latin Amerika'nın yoksul mahallelerinden birinde görkemli bir gece. Oscar odasında uyurken rüzgar esintisi onu uyandırır. Penceresinden bakar, kirli bir su birikintisinde zıplayan küçük bir japon balığı görür! İki kedi ise gölgede kalarak balığı izler. Oscar, suyun pek de bol olmadığı bir Latin Amerika gecesinde japon balığını kurtarma çabasına kendini gizemli ve zorluklarla dolu bir serüvende bulacaktır.

It’s a starry night in a poor neighbourhood in Latin America. Oscar is sleeping in his room when a sudden wind wakes him up. From his window he sees a little goldfish jumping on a dirty puddle! Two cats are watching from the shadows. Oscar will try to save the goldfish through a rampant adventure full of mysterious challenges in a nighty Latin America, with the lack of water as a backdrop.

- 4 yaş ve üzeri için uygundur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT