Koşullu

Tarihler: 05 Şubat 2011 Cumartesi ~ 05 Şubat 2011 Cumartesi 17:00

Yer: Pera Müzesi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Meşrutiyet Caddesi No.65 34443 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2011 ~ Şub 5, 2011

Pera Müzesi Film Etkinlikleri, 5 Şubat Cumartesi günü saat 17:00’de Lowave işbirliğiyle Türkiye’den Video Sanatı ve Deneysel Sinema Çalışmaları “Koşullu” adlı programı sunuyor. Yekhan Pınarlıgil ve Silke Schmickl’in küratörlüğünü üstlendiği programda Türkiye’den sekiz deneysel film ve video sanatı çalışmasına yer veriliyor. Program eğitim sisteminin ve genelde günümüz Türk toplumunun çocuk ve gençleri zihinsel anlamda nasıl koşulladığını inceleyen bir derleme.

Gençliğin koşullandırılmasını farklı tarz ve yaklaşımlarla sorgulayan programda Hatice Güleryüz’ün İlkler, Erkan Özgen’in Köken, Şener Özmen’in Köyümüz, Güldem Durmaz’ın Koro, Berat Işık’ın Mavi Kuşların Gittiği Yer, Ferhat Özgür’ün Bir Genç Kız Yetişiyor, Burçak Kaygun’un İnce Buz Üzerinde ve Ethem Özgüven’in Delirium adlı çalışmaları yer alıyor.

Ücretsiz gerçekleştirilecek gösterimlerin ardından küratörler Pınarlıgil ve Schmickl ile bir söyleşi de düzenleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT