Love Is Short Hosted by Fil'm Hafızası

Tarihler: 16 Ağustos 2013 Cuma ~ 16 Ağustos 2013 Cuma 20:30

Yer: Bloom Ortaköy

Ücret: 29.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Ambarlı Dere Cad. No:6 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2013 ~ Ağu 16, 2013

Fil’m Hafızası İstanbul’daki sinefilleri ve sanatseverleri özel gecelerle buluşturmayı sürdürüyor. “Horror Night” ile başlayan, “Shorts of Humor” ile devam eden Tematik Cuma serisi Ortaköy’ün renkli ve enerjik mekanı Bloom’da gerçekleşiyor. 

Her ay farklı bir tema üzerine konuk edilen yönetmenle hazırlanan kısa film seçkisi ve yönetmenin sevdiği müziklerle renklenen etkinliğin yeni teması: Aşk. Daha önce Hamam (2009) adlı kısa filmin yönetmenliğini ve Ses (2010) filminin yapımcılığını üstlenen Tunç Şahin, son kısa filmi Sadece Tek Bir Gün ve gösterim sonrası DJ kabininde müzikleriyle gecemizin özel konuğu olacak.

Tunç Şahin ile tanışma ve sohbet etme imkanı bulacağınız, Bloom’da yaratılan küçük sürprizlerin tadını çıkaracağınız, gecenin sonunda müthiş bir parti ile dansa doyacağınız etkinliğin mekan sponsorluğunu Bloom üstlenirken, dünyanın önde gelen özel medya eğitim kurumlarından SAE Enstitüsü proje desteği sağlıyor.

Bir Fil’m Hafızası organizasyonu olan Love Is Short hosted by Fil’m Hafızası biletlerini, web sitesinden, satış noktalarından ve etkinlik akşamı Bloom girişinden temin edebilirsiniz. Bu özel etkinlik için biletler sınırlı sayıdadır.

Program
20:30 Kapı Açılış
21:30 Film Gösterimi (1. Bölüm)
22:15 Soundtrack Quiz
22:30 Film Gösterimi (2. Bölüm)
23:15 İlan-ı Aşk Yarışması
23:30 DJ Set - Tunç Şahin

Kısa Film Seçkisi

Coffee with Jam (2013)
Filip Peruzovic / Hırvatistan / 5’ 15”
Dışarıdan bakıldığında mükemmel gözüken bir çift kahvaltı etmektedir. Fakat bu mükemmellik, uyumu bozan bir şey araya girdiğinde de devam edecek midir? Yoksa aşk bütün ‘arızalara’ rağmen sürer mi? 

Dinner and a Movie (2013)
Ben Aston / İngiltere / 14’
Bir yıl boyunca mektuplaşan Randy ve Crystal için buluşma günü gelmiştir. Hapisten çıktığı gün Crystal’ı karşılayan Randy hayatının aşkını bulduğuna inanmaktadır. Ama bu aşk macerası hiç de umduğu gibi gitmez. 

Sadece Tek Bir Gün (2013)
Tunç Şahin / Türkiye / 23’ 45”
Bir dost meclisinden gergin bir halde ayrılan ve birbirlerini yalnızca iki haftadır tanıyan Can ile Ece’nin ilişkisi, Can’ın daha önce tanıştıklarını söylemesiyle yepyeni ve sürprizli bir boyut kazanır.  

Random Strangers (2011)
Alexis Dos Santos / İngiltere-Hollanda-Arjantin / 25’
İki yabancı bir gecede buluşurlar… Ancak, şarkıdaki gibi ne bir bardadırlar ne de dans etmektedirler. Twitter, Facebook ya da MySpace ve belki en çok Skype. İki yalnız insan yabancı hayatlarında ilk bakışta aşkı paylaşırlar; oldukça yoğun, tutkulu ve uzaktan…

Lost Paradise (2009)
Oded Binnun & Mihal Brezis / İsrail-Fransa / 10’
Farklı millet, farklı din, farklı ülke hatta savaş… Aynı dilde buluşturan tek şey aşk! İnsanlığın ortak dili aşk yalnızca fiziksel sınırların değil; bilişsel, politik ve toplumsal sınırların da ötesine geçebilir. Tek koşulu, tek yürek olmak. 

http://www.filmhafizasi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT