Mumford & Sons

Mumford & Sons

Tarihler: 08 Kasım 2016 Salı ~ 08 Kasım 2016 Salı 08 Kasım 2016 21:30

Yer: Zorlu PSM, Sky Lounge

Ücret: - Tam 20.00 TL, Öğrenci 10.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 8, 2016 ~ Kas 8, 2016
Büyük bir fenomene dönüşen, albümleri milyonlarca satan, stadyumları dolduran, Grammy ödüllü folk rock grubu Mumford and Sons’ın konser filmi  Live from South Africa: Dust and Thunder dünya ile aynı anda 3C1M’in katkılarıyla  8 Kasım Salı akşamı Zorlu PSM Sky Lounge'da!

Grammy, Brit ve Billboard Music gibi prestijli ödüller kazanan Londra menşeii Mumford & Sons'ı Zorlu PSM seyircisiyle buluşturacak etkinlik, saat 20.00'de Radyo Eksen'in DJ'lerinin setleriyle başlayacak. Konser filminin gösterimi ise saat 21.30'da gerçekleşecek. Gece, Radyo Eksen DJ'lerinin after party performansıyla sona erecek.

Bugüne kadar The Rolling Stones, Led Zeppelin, Aerosmith ve Oasis gibi gruplarla çalışan Dick Carruthers'ın yönetmenliğini üstlendiği film, Mumford & Sons'ı canlı izlemeye yakın bir deneyim yaşatacak. Johannesburg adlı mini albümde yer alan şarkılardan bir kısmını konuk sanatçılarla birlikte ilk defa söyledikleri bir performansı da sunacak olan filmin kapsadığı süreci grup şöyle anlatıyor: "The Wilder Mind turnesinin en heyecan verici konserlerinden biriydi. Johannesburg’da bir stüdyoda Baaba Maal, The Very Best and Beatenerg ile yalnızca birkaç gün prova yapmıştık. Herkes sahnede bizim yazdığımız birkaç şarkıyı çaldı. Ayrıca Güney Afrika’daki ilk performansımızdı ve hiç böyle bir karşılama beklemiyorduk. Bu gösteri, grup olarak bir turnede geçirdiğimiz en heyecan verici andı. Dünyayı keşfetmek ve müzik toplulukları arasında bağ kurmak adına tutku dolu bir yolculuktu.” 

Mumford & Sons'ın “I Will Wait”, “The Cave”, “Little Lion Man”, “Lover Of The Light” gibi klasiklerinin yanı sıra “There Will Be Time” ve “Wona” gibi yeni albümden şarkılarının yer aldığı Live from South Africa: Dust and Thunder'ın tüm dünyada aynı gün gerçekleşecek galasının Türkiye ayağı, 8 Kasım'da Zorlu PSM'de olacak!

- Kapı Açılış 20:00, Etkinlik Başlangıç 21:30- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT