Okuyucu

Tarihler: 14 Kasım 2013 Perşembe ~ 14 Kasım 2013 Perşembe 14 Kasım Saat:19:00

Yer: Pera Müzesi

Ücret: 5 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Meşrutiyet Cad. No.65 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Web: http://http://www.peramuzesi.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2013 ~ Kas 14, 2013

Yönetmen: Stephen Daldry
Oyuncular: Kate Winslet, Ralph Fiennes, Bruno Ganz
ABD, Almanya , 124’, 2008, renkli
İngilizce, Almanca, Türkçe altyazıyla

Okuyucu, II. Dünya Savaşı sonrasında Almanya’da, Michael Berg adında bir yeniyetmenin hastalanması ve onun iki katı yaşı olan Hanna adında bir yabancının yardımıyla eve gitmesiyle başlıyor. Michael, kızıl hastalığını atlatınca teşekkür etmek için Hanna’yı arıyor. İkisi kısa sürede tutkulu ama gizli bir ilişkiye sürükleniyor. Hanna, kendisine kitap okunmasından hoşlanıyor, Michael de bunu keşfedince fiziksel ilişkileri derinleşiyor. Michael ona Odessa, Huck Finn ve Küçük Köpekli Kadın’ı okurken Hanna büyülenmiş gibi dinliyor. Aralarındaki güçlü bağa karşın Hanna bir gün gizemli bir biçimde ortadan kayboluyor, Michael kafası karışmış ve kalbi kırılmış bir şekilde kalakalıyor. Sekiz yıl sonra Michael, Nazi savaş suçları mahkemesini izleyen bir hukuk öğrencisiyken, Hanna’nın yeniden yaşamına girdiğini görünce neye uğradığını şaşırıyor – bu kez, mahkemede sanık olarak. Hanna’nın geçmişi ortaya çıkarken, Michael de her ikisinin yaşamını değiştirecek derin bir sırrı açığa çıkarıyor. Okuyucu, hakikat ve barışma hakkında, bir kuşağın, başka bir kuşağın suçlarıyla nasıl yüzleştiği hakkında bir hikaye.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT