Outistanbul / 1 Ekim Sinepop Sineması Programı

Tarihler: 01 Ekim 2004 Cuma ~ 01 Ekim 2004 Cuma 1 Ekim Cuma Seanslar: 15:00 - 17.00 - 19:00 - 21:00

Yer: Beyoğlu Sinepop Sineması

Ücret: Tam: 12.000.000 TL Öğrenci: 10.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları ve Alkazar & Sinepop Sinemaları

Adres: İstiklal Caddesi, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 11 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2004 ~ Eki 1, 2004
OUTİSTANBUL 1. ULUSLARARASI GAY & LEZBİYEN FİLM FESTİVALİ (1-6 Ekim 2004)

1 EKİM CUMA SİNEPOP SİNEMASI PROGRAMI:
Saat 15:00 Oğlum
Saat 17:00 İki Anne İki Baba
Saat 19:00 Ye Bitir Beni(Gala)
Saat 21:00 Şeker Şey

OĞLUM (UN FILS)
Amal Bedjaoui
Selim, Kuzey Afrika kökenli yakışıklı bir delikanlıdır. Annesinin ölümünden sonra hala yas tutan babası Omar’ dan iyice uzaklaşır. Selim’ in babası, oğlunun fahişelik yaptığından haberdar değildir. Selim, günün birinde babasını memnun etmek için ona ameliyat parası verir, fakat babası Omar bu teklifi reddeder. Babanın bu tavrı, baba oğul ilişkilerini irdeleyen bu görkemli anlatımda trajik bir sona neden olur. Bu filmi izlerken, hayatın özellikle de heteroseksüel merkezli bir dünyada yaşamak zorunda olan gay’ler için ne kadar zor ve acımasız olduğunu gözlemleyebileceksiniz.
(Fransa, 35 mm, 58 dk, Fransızca)

İKİ ANNE İKİ BABA
Laurence Katrian
Olympe güzel ve heteroseksüel bir genç kızdır. Ve kendisinin çok büyük bir sırrı vardır; Boşanmış anne babasının ikisi de gaydir. Tabi ki bu dünyanın sonu değildir.Bir intikam tanrıçası olan okul arkadaşı ve annesinin evlerinde yaşarken kuzen numarası yapan sevgilisi yüzünden sorunlar yaşayan Olympe kızgın ve aklı karışıktır. Genç kız babasıyla yaşamak üzere Gay Paree’ye kaçar. Ergenlik çağının yol açtığı duygusal dalgalanmalar da eklenince Olympe patlama noktasına gelir; ama neyse ki yanında ona destek olmak üzere tatlı bir erkek arkadaşı ve onu belki de gereğinden fazla seven bir kız arkadaşı vardır.İki Anne İki Baba, ergenlik çağının fırtınalı ve son derece dramatik ruh halini dahice bir yaklaşımla ele alıyor. Ve tabi ki Olympe’i oynayan Louise Monot da dinamik ve akıllardan çıkmayacak bir oyunculuk performansı sergiliyor.
(Fransa, Video, 90 dk, Fransızca)
YE BiTiR BENi
Allan Brocka
Yapılı vücudu ile çekici bir üniversite öğrencisi olan Celeb, gay’lere sempatisi olup aynı zamanda da biraz huysuz olan Gwen için çıldırmaktadır.Celeb’in gay ev arkadaşı Kyle, Gwen’in kalbine giden yolun onun son derece seksi gay kankası Mark’tan geçtiğini söyler. Tabii ki de Mark, sizin de tahmin edebileceğiniz gibi, Kyle’nın vazgeçilmez ilgi odağıdır. Planları yürüyecekmiş gibi gelir, ta ki telefondaki ateşli bir seks seansın-dan sonra en iyi arkadaşların bile yakışıklıyı kapmak için yapmadık- arını bırakmadıkları akıl karıştıran bir aşk dörtgeni ortaya çıkıncaya kadar.Madem ki olan oldu, bazı sırların açığa çıkmaması daha mı iyi olur acaba? İster gay ister heteroseksüel olsun, tüm erkeklerin istedikleri kişiyi yatağa atmak için işi nerelere vardırabilecekleri konusunu açık ve sert bir dille anlatırken sizleri gülmekten kırıp geçirecek bol ödüllü bir film.
(ABD, video, 90 dk.İngilizce, 2004)
2004 Phoneix GLBT Film Festivali “En iyi Gay Film” ödülü, 2004 San Francisco GLBT Film Festivali “Jüri özel” ödülü, 2004 Outfest GLBT Film Festivali “Özel Seyirci” ödülü

ŞEKER ŞEY
Desiree Lim
Yönetmen adayı Niomi, lezbiyen pornoları çekerek hayatını kazanmaktadır. Bu çabaları arkadaşlarından sert eleştiriler alır. Heteroseksüel erkek olan film yapımcısı patronları, çektiği filmleri, fantezi peşinde koşan erkeklere değil de; gerçek lezbiyenlere hitap ettiği için fazla gay bulurlar ve yapımcılığını üstlenmeyi reddeder-ler. Tam bu dönemde Niomi, bir çöpçatan şovunun lezbiyenlere ayrılan ilk bölümünü çekme teklifi alır.Ama tabi ki de bu programda katılımcılar, gerçekten de lezbiyen bir çift olup, çıkmaya başlamaya-caklardır.Gerçek lezbiyenler tarafından, gerçek lezbiyenler hakkında yapılan ilk Japon filmi olan Şeker Şey;hem seksi, hem romantik, hem de taptaze senaryosu ve kadın cinselliği hakkındaki heyecan verici bakış açısıyla son derece ilginç bir film.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT