Outistanbul / 6 Ekim Sinepop Sineması Programı

Tarihler: 06 Ekim 2004 Çarşamba ~ 06 Ekim 2004 Çarşamba 6 Ekim Çarşamba Seanslar: 19:00 - 21:00

Yer: Beyoğlu Sinepop Sineması

Ücret: Tam: 12.000.000 TL Öğrenci: 10.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları ve Alkazar & Sinepop Sinemaları

Adres: İstiklal Caddesi, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 11 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2004 ~ Eki 6, 2004
OUTİSTANBUL 1. ULUSLARARASI GAY & LEZBİYEN FİLM FESTİVALİ (1-6 Ekim 2004)

6 EKİM ÇARŞAMBA SİNEPOP SİNEMASI PROGRAMI:
Saat 19:00 Babam Hakkında Herşey
Saat 21:00 Oğlum

BABAM HAKKINDA HER ŞEY (Alt om min Far)
Even Benestad
Esben Benestad, Norveç’te küçük bir kasabada doktordur ve cinsel eğitim hakkında iki kitap yazmıştır. Ayrıca bir erkek dergisinde kendine ait köşesi vardır. Ancak, Esben’in farklı bir kişiliği daha vardır. O aynı zamanda, cinsel sorunlar danışmanı olan ve ara sıra oyunculuk da yapan Esther Pirelli’dir. Benestad kendini çift cinsiyetli olarak tanımlar. O hem bir erkek hem de bir kadındır ve Esben Esther adını alır. Oğlu Even tarafından hazırlanan bu kişisel belgesel bizi Benestad ailesinin yaşantısına ortak eder. Baba kimliğinin ailesinin üzerinde yarattığı etkiyi araştırır.Bu ödüllü belgesel Esther’in hikayesini sıcaklık ve espri ile dile getiriyor. Baba Benestad bu filmi, farklı oldukları için toplum tarafından dışlanan insanların haklarını savundukları bir platform olarak görür. Ama baba oğul arasındaki keskin diyaloglara bakıldığında filmin aslında çok daha fazlasını anlattığı ortaya çıkıyor. Babanın cinsel kimliğindeki sıradışılık filmin merkezini oluştururken sonuçta bu ailenin içindeki çatışmaların diğer ailelerin yaşadıklarından hiç de farklı olmadığını görüyoruz. İzledikten sonra ailenize bakış açınız asla eskisi gibi olamayacak ve derinden etkileneceksiniz.
(Norveç, 35mm, 77 dk, Norveççe)

OĞLUM (UN FILS)
Amal Bedjaoui
Selim, Kuzey Afrika kökenli yakışıklı bir delikanlıdır. Annesinin ölümünden sonra hala yas tutan babası Omar’ dan iyice uzaklaşır. Selim’ in babası, oğlunun fahişelik yaptığından haberdar değildir. Selim, günün birinde babasını memnun etmek için ona ameliyat parası verir, fakat babası Omar bu teklifi reddeder. Babanın bu tavrı, baba oğul ilişkilerini irdeleyen bu görkemli anlatımda trajik bir sona neden olur. Bu filmi izlerken, hayatın özellikle de heteroseksüel merkezli bir dünyada yaşamak zorunda olan gay’ler için ne kadar zor ve acımasız olduğunu gözlemleyebileceksiniz.
(Fransa, 35 mm, 58 dk, Fransızca)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT