Pianomania

Tarihler: 03 Mayıs 2012 Perşembe ~ 03 Mayıs 2012 Perşembe 19:00

Yer: Goethe-İnstitut İstanbul

Ücret: Ücretsiz

Adres: Yeniçarşı Cad. 32 34433 Beyoğlu - İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 20 09

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2012 ~ May 3, 2012

“Perşembe Filmleri” dizisi Şubat ve Mart aylarında büyük ilgi gördü ve devam ediyor! Goethe-Institut İstanbul, Nisan ve Mayıs aylarında da her Perşembe saat 19.00’da son üç yılda çekilmiş yeni Alman filmlerinden bir seçki sunuyor.

Almanya/Avusturya, 2008/2009, 96‘
Yönetmen: Lilian Franck, Robert Cibis
Oyuncular: Pierre-Laurent Aimard, Stephan Knüpfer, Lang Lang, Richard Hyung-Ki Joo, Aleksey Igudesman, Alfred Brendel, Till Fellner, Julius Drake, Ian Bostridge

“Ses nefes almıyor”. Piyanist Pierre-Laurent Aimard duygularını çaresizce bu sözlerle ifade ediyor. Steinway&Sons’ın şef akortçusu Stefan Knüpfer’in sürekli duyduğu, tipik bir cümle bu. Çünkü her piyanonun kendi kişiliği var, her parça kendine uygun renkte bir tını istiyor, her yorum da kendine özgü bir coşkuya sahip.

Pianomania müzik aşkıyla, mükemmellikle, birazcık da delilikle ilgili bir film. Stefan Knüpfer’i müzik dünyasının Pierre-Laurent Aimard, Lang Lang ve Alfred Brendel gibi yıldızlarıyla yaptığı çalışmalar sırasında izlerlerken, izleyiciyi seslerin sırlarla dolu dünyasına doğru sıra dışı ve esprili bir yolculuğa çıkarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT