Royal Opera House Gösterimi-Il Trav

Tarihler: 22 Şubat 2017 Çarşamba ~ 22 Şubat 2017 Çarşamba 22 Şubat 2017 19:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: - Tam 30.00 TL, Öğrenci 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2017 ~ Şub 22, 2017
Sezon boyunca Zorlu PSM’de gerçekleşecek Royal Opera House gösterimleri, opera tarihinin en önemli eserlerinden biriyle devam ediyor.

19. yüzyıl İtalyan Operası ekolünün en başarılı ismi Giuseppe Verdi’nin efsanevi operası Il Trovatore, 22 Şubat tarihinde Royal Opera House performansının gösterimiyle Zorlu PSM’de olacak!

Giuseppe Verdi'nin bestelediği, Antonio García Gutiérrez'in El Trovador adlı tiyatro oyunundan uyarlanan İtalyan libretto'su için Leone Emanuele Bardare ve Salvatore Cammaran'ın yazdığı 4 perdelik opera eseri, ilk kez 19 Ocak 1853 tarihinde Roma’daki Teatro Apollo’da sahnelendi. Verdi’nin 3 yıllık emeği sonucu hayat bulan eser, kısa süre içinde dünya çapında ilgi gördü. 2 Mayıs 1855’te ABD galasını gerçekleştiren opera eseri, bu galanın bir hafta sonrasında da İngiltere’deki hayranlarıyla buluştu. Il Trovatore, üç yıl içinde dünya çapında 229 farklı yapımla sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Kont Di Luna’nın çarpıcı öyküsünü anlatan yapım, Metropolitan Opera tarafından 600 performans boyunca sahnelendi. Verdi’nin Il Travatore’si, aynı zamanda dünyanın en çok sahnelenen 20. Opera eseri olma özelliğini taşıyor. Hikayenin enerjisi ve drama öğelerinin başarıyla aktarımının, eserin müzikal kalitesi ile birleştiği Il Trovatore,yaratıcısı Giuseppe Verdi'ye büyük övgüleri de beraberinde getirdi.

Dünyaca ünlü eserin Royal Opera House performansının rejisini Münih ve Frankfurt’taki başarılı işleriyle tanınan David Bösch üstleniyor. Lianna Haroutounian, Anita Rachvelishvili ve Dmitri Hvorostovsky’nin yer aldığı oyuncu kadrosu, Il Trovatore’nin kıskançlık, aşk ve intikam üçgeninde geçen hikayesini muazzam bir performansla sanatseverlerle buluşturuyor.

Giuseppe Verdi’nin efsanevi operası Il Trovatore, 22 Şubat tarihinde Royal Opera House performansının gösterimiyle Zorlu PSM’de olacak!

Sunum & Sohbet : Yaklaşık 1 saat. 10 dk. ara 1.ve 2. perde 1 sa 15 dk 20 dk. ara 3. ve 4. Perde 1 sa 10 dk.
- Etkinlik Royal Opera House performans kaydının (resmi) yayınıdır. Canlı performans değildir.
- Prof Dr. Yekta Kara sunumu ile gerçekleşecektir.

Kapı Açılış 18:30
Etkinlik Başlangıç 19:00

- 7 yaşın altındaki seyirciler salona alınmayacaktır.- Etkinlik numarasız düzende gerçekleşecektir.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Sunum & Sohbet : Yaklaşık 1 saat. 10 dk. ara 1.ve 2. perde 1 sa 15 dk 20 dk. ara 3. ve 4. Perde 1 sa 10 dk.- Etkinlik Royal Opera House performans kaydının (resmi) yayınıdır. Canlı performans değildir.- Prof Dr. Yekta Kara sunumu ile gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT