Royal Opera House Gösterimi: Jewels

Tarihler: 26 Mayıs 2017 Cuma ~ 26 Mayıs 2017 Cuma 26 Mayıs 2017 19:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: - Tam 30.00 TL, Öğrenci 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2017 ~ May 26, 2017
Dünyanın önde gelen çağdaş koreograflarından ABD’li George Balanchine’in imzasını taşıyan Jewels, Royal Opera House gösterimiyle 26 Mayıs 2017 tarihinde Zorlu PSM’de sizlerle buluşuyor!

Üç perdeden oluşan Jewels, galasını New York State Theater’da 13 Nisan 1967 tarihinde yaptı. Emeralds, Rubies ve Diamonds isimli üç Jewels perdesinde; Gabriel Fauré, Igor Stravinsky ve Pyotr Ilyich Tchaikovsky gibi önemli bestecilerin eserleri kullanıldı. Fauré’nin Pelléas et Mélisande (1898) ve Shylock (1889), Stravinsky’nin Capriccio for Piano and Orchestra (1929) ve Tchaikovsky’nin Symphony No. 3 in D Major (1875) eserlerinin kullanımının yarattığı büyülü atmosfer ve Barbara Karinska imzalı mücevher görünümlü kıyafetlerin ihtişamını birleştiren bale, 50 yıldır sanatseverlerin büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

Jean-Marc Puissant’nın modern sahne tasarımıyla 2007 yılında bir kez daha Royal Opera House repertuvarında yer bulan Jewels, The Royal Ballet ekibine 2007 yılında iki Laurence Olivier Ödülü (En İyi Yeni Dans Yapımı ve Olağanüstü Başarı Ödülü) kazandırdı.

50. yılına özel olarak Royal Opera House’ta sahnelenecek George Balanchine imzalı Jewels performansını 26 Mayıs 2017 tarihinde Zorlu PSM’de izleyebilirsiniz!

* Lütfen dikkat: Etkinlik Royal Opera House performans kaydının (resmi) yayınıdır. Canlı performans değildir.

- 8 yaşın altındaki seyirciler salona alınmayacaktır.- Etkinlik numarasız düzende gerçekleşecektir.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Etkinlik Royal Opera House performans kaydının (resmi) yayınıdır. Canlı performans değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT