Royal Opera House Gösterimi: Woolf

Tarihler: 21 Mart 2017 Salı ~ 21 Mart 2017 Salı 21 Mart 2017 19:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: - Tam 30.00 TL, Öğrenci 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2017 ~ Mar 21, 2017
Sezon boyunca Zorlu PSM’de karşınıza çıkacak Royal Opera House gösterimleri, Wayne McGregor’ın ünlü İngiliz yazar Virgina Woolf ve eserlerini onurlandırdığı balesi Woolf Works’ü sizlerle buluşturuyor. Woolf Works, Royal Opera House gösterimiyle 21 Mart 2017 tarihinde Zorlu PSM’de olacak!

Woolf Works, toplam üç perdeden oluşurken, merkezine Virginia Woolf eserlerinden Mrs. Dalloway’in “I now, I then”, Orlando’nun “Becomings” ve The Waves’ten “Tuesday” bölümlerini alıyor. 2015 yılında galasını yapmasının ardından büyük ilgi gören bale, En İyi Klasik Koreografi dalında Critics’ Circle Ödülü’nü kazanmasının haricinde, sahne sanatları dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Olivier Ödülleri’nden En İyi Yeni Dans Yapımı ödülüyle dönüyor. Rejisini ve koreografisini Wayne McGregor’ın üstlendiği eserin en büyük kozlarından biri de Max Richter’in bestelediği elektronik müzik ve klasik müziği sentezleyen müzikleri. Alessandra Ferri ve Mara Galeazzi’nin nefesleri kesen performanslarıyla bütünleşen müzikler, Woolf Works’ün başarısında büyük pay sahibi.

Edebiyat tarihinin ikonik ismi Virginia Woolf, sadece eserleriyle değil, hayat hikayesiyle de Woolf Works’e ilham veriyor. Yazarın günlükleri, tezleri ve yazdığı mektuplardan bölümlere de Woolf Works’te rastlamak mümkün. 

Kostüm tasarımını Moritz Junge’ın, ışık tasarımını ise Lucy Carter’ın üstlendiği Woolf Works, Virginia Woolf’un ilham verici hayatı ve eserlerini Royal Opera House sahnesine taşıyor. Bu görkemli performans, 21 Mart 2017 tarihinde Zorlu PSM’de sizlerle buluşacak!

Lütfen dikkat: Etkinlik Royal Opera House performans kaydının (resmi) yayınıdır. Canlı performans değildir.

- 8 yaşın altındaki seyirciler salona alınmayacaktır.- Etkinlik numarasız düzende gerçekleşecektir.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Lütfen dikkat: Etkinlik Royal Opera House performans kaydının (resmi) yayınıdır. Canlı performans değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT