Rüya

Tarihler: 25 Ağustos 2017 Cuma ~ 25 Ağustos 2017 Cuma 25 Ağustos 2017 19:00

Yer: İzmir Sanat

Ücret: 1. Kategori - 3.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 25, 2017 ~ Ağu 25, 2017
86.İzmir Enternasyonal Fuarı 2017 Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen sinema günleri Ağustos ayı boyunca sizleri bekliyor.

Ülke
: Türkiye 
Yönetmen: Derviş Zaim
Senaryo: Derviş Zaim
Yapımcılar: Kıvan Aslı Odabaşı, Dervis Zaim
Oyuncular: Gizem Erdem, Ebru Helvacıoğlu, Dilşad Bozyiğit, Gizem Akman, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Çatıkkaş, Ayşe Lebriz, İbrahim Selim
Gösterim Tarihi: 25 Ağustos 2017/ Saat 19.00

Sine, Yedi Uyuyanlar Menkıbesi'nden esinlenerek mağara biçiminde farklı bir cami modeli tasarlamış olan, günümüzdeki mimarlık pratiğinin aldığı biçimden hoşlanmayan genç bir kadın mimardır. Fakat bu tasarladığı cami inşaatı bir sürü problem yüzünden yarım kalır. Sine’nin stres sebebi ile uyku hastalığı başlar ve bir uyku hastalıkları merkezinde tedavi olmaya başlar. Bir gün bu merkezde uyurken bir rüya görür. Bu rüyada kendini yedi uyuyanlar mitinin içinde ve olaylara şahit bir şekilde bulur. Rüyadan uyandığında ise fiziksel ve ruhsal olarak değişmiştir fakat etrafındaki kimse bu değişimleri fark etmez. Sine bu uyku merkezine her gittiğinde fiziki ve ruhi olarak değişir. Her değişimde ise her şeye öncekilerden farklı tepkiler vermeye başlar.

-Satın aldığınız biletle 86.İzmir Enternasyonal Fuarına giriş yapabilirsiniz. Ayrıca giriş ücreti alınmayacaktır.-Kapasite sınırlı sayıdadır.-Gösterim saatlerinde gecikmeler yaşanabilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT