Shorts of Humor hosted by Hakan Bilginer

Tarihler: 22 Temmuz 2015 Çarşamba ~ 22 Temmuz 2015 Çarşamba 20:30

Yer: Mürekkep

Ücret: Tam 34.00 TL Öğrenci 24.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Refik Saydam Cad. No: 15/A Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2015 ~ Tem 22, 2015

Fil'm Hafızası'nın "Shorts of Humor" etkinliğinde, komedi türünde 6 kısa film, 22 Temmuz'da Mürekkep'te sizlerle buluşuyor.

Fil'm Hafızası İstanbul'daki sinefilleri ve sanatseverleri özel gecelerle buluşturmayı sürdürüyor. Farklı bir tema üzerine konuk edilen ünlü bir isim, kısa film seçkisi ve ödüllü yarışmalarla renklenen Tematik Gece etkinliğinin yeni teması: Komedi...

22 Temmuz Çarşamba akşamı Mürekkep'te gerçekleşecek "Shorts of Humor" etkinliğinde komedi türünde 6 kısa film davetlilerle buluşacak. Etkinliğin ev sahipliğini, mizahi ve ironik haberler veren internet sitesi Zaytung'un kurucusu Hakan Bilginer üstlenecek. 

Karanlık Kutu ve 40 Haramiler fotoğrafçılarından Benek Özmez'in en özel anları kamerasıyla ölümsüzleştireceği gecenin klasikleşen yarışmalarından Soundtrack Quiz de sinefillerin hafızalarını yoklayacak. 

Etkinliğin mekan sponsorluğunu Mürekkep, medya sponsorluğunu Bugünbugece üstlenirken, Yazane ve SinePlus Akademi etkinliğe proje desteği sağlıyor.

Kısa Film Seçkisi

Leonard in Slow Motion (2014)
Peter Livolsi / ABD – İngiltere – Kanada / 9'
Leonard'ın ağır çekimde yaşadığı hayatı, ofiste hoşlandığı kızın başka bir şehre tayininin çıktığını duymasıyla değişir. Artık bir şekilde normal dünya düzenine uyum sağlayarak, çok geç olmadan onun kalbini çalması gerekmektedir. 

Border Patrol (2013)
Peter Baumann / Almanya / 15'
Büyük maça yetişmeye çalışırken ormanda büyük bir gizemle karşılaşan iki polis bu sorunla ilgilenecek mi? Yoksa bu olay bir başkasının problemi haline mi gelecek?

Discipline (2014)
Christophe M. Saber / İsviçre / 11'
Küçük bir markette gelişen olaylar zincirinde, sözünü dinlemeyen kızı üzerinde disiplin kurmak isteyen babanın davranışı diğer müşterilerin de olaya dahil olmasıyla herkesin problemi haline gelir ve bir noktadan sonra kaos kaçınılmazdır. 

Dating Eliza (2015)
Peter Lydon / ABD / 13'
Eliza'nın internetten tanıştığı birisiyle olan randevusuna hiç hesapta yokken ailesinin de dahil olmasıyla gelişen olaylar herkes için büyük bir sürpriz olur. 

Moving On (2014)
Marcia Fields & Mike Spear / ABD / 11'
Cannes Film Festivali dahil birçok festivalin resmi seçkisinde yer alan bu kısa film bir sabah uyandığında gelen nakliye firması sayesinde sevgilisinin onu terk ettiğini ve evden taşınması gerektiğini öğrenen Mike'ın trajikomik hikayesini konu alıyor.

Dondurma (2014)
Serhat Karaaslan / Türkiye / 15'
Küçük bir köyde yaşayan Rojhad'ın tüm haylazlıklarının nedeni sıcak bir yaz günü dondurma alabilmek içindir. Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan film nerede olmaktan çok çocuk olmakla ilgili...

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik 20:30 - 23:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Bilet fiyatına 1 adet ikram dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT