Türk Sinema Tarihi : Lütfi Akad Belgeseli

Türk Sinema Tarihi : Lütfi Akad Belgeseli

Tarihler: 06 Ekim 2016 Perşembe ~ 22 Aralık 2016 Perşembe Gün Boyu Sürecek

Yer: İstanbul Modern Sinema

Ücret: Ucretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2016 ~ Ara 22, 2016

Türkiye Sinemasında Ustalar: Lütfi Akad sergisine paralel bir belgesel gösterimi sinemaseverleri bekliyor. “Türk Sinema Tarihi” serisinin Lütfi Akad bölümü İstanbul Modern Sinema’da 6 Ekim’de izlenebilir

İstanbul Modern Sinema, “Türkiye Sinemasında Ustalar: Lütfi Akad” sergisi süresince, sinema sponsoru Türk Tuborg AŞ. ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle, özel bir belgeseli izleyiciyle buluşturuyor: Mimar Sinan Üniversitesi Sinema TV Merkezi’nin, 1985-1987 yıllarında TRT için hazırladığı “Türk Sinema Tarihi” serisinin Lütfi Akad bölümü.

Bir saatlik bu belgesel Akad’ın kamera arkası görüntüler eşliğinde filmografisine bakarken, yönetmenin sinemasına dair görüşlerini paylaşıyor. Belgeselin diğer konukları arasında film yapım süreçlerini anlatan Hürrem Erman ve Lütfi Akad’ın sineması üzerinden o dönemin sinema iklimini değerlendiren Alim Şerif Onaran da yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT