Üç Yol

Tarihler: 12 Kasım 2014 Çarşamba ~ 12 Kasım 2014 Çarşamba 19:00

Yer: Atlas Sineması

Ücret: 1. Kategori - 10.00 TL-Öğrenci 5.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Atlas Pasajı, No:209 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 8576

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2014 ~ Kas 12, 2014

Yönetmen: Faysal Soysal
Senaryo: Faysal Soysal
Görüntü Yönetmeni: Sahin Sisic
Kurgu: Farshad Nekoomanesh, Faysal Soysal
Oyuncular: Rıza Akın, Nik Xhelilaj, Turgay Aydın, Kristina Krepela, Faketa Salihbegovic
Yapımcı: Faysal Soysal
Yapım: Balkon Film
Dünya Hakları: Balkon Film
DCP / Renkli / 93’     
Türkiye, Bosna Hersek , 2013
Türkçe, Bosnaca, İngilizce, Kürtçe ve  Türkçe Altyazılı

Babasının ve küçük Zeliha’nın ağabeyi Yusuf’a olan aşırı ilgisinden dolayı Bünyamin’in çocukluğu kıskançlık duygusuyla geçmiştir. Hep birlikte oyun oynarlarken, Bünyamin Zeliha’nın Malabadi Köprüsü’nden düşüp boğulmasına sebep olur. Vicdan azabı yıllarca Bünyamin’in peşini bırakmaz. Ağabeyi ile hiç bir şekilde yüzleşemeyen Bünyamin, çareyi sürekli uzak yerlere kaçmakta ve başkalarına iyilik yapmakta arar. Uzun süredir de Bosna’da toplu mezarlardan kayıpların cesetlerini çıkarmakla meşguldür. Kayıplar komisyonunda çalıştığı süreçte kendine ve herşey yabancılaşır. Rüyalarında kendisini ağabeyi olarak görmeye başlar. Yüzü peçeli mavi elbiseli bir kadının peşinden kuyusunu aramaktadır. Bünyamin, Türkiye’ye dönmesine günler kala, Mostar Köprüsü’nden kendini atmaya çalışan Zrinka ile tanışır. Zrinka savaş sonrası travmalar ve intihar eğilimleri üzerine çalışan, Yarı Sırp yarı Boşnak bir psikologtur. Ailesini ve en yakın arkadaşlarını savaşta kaybetmiştir. Bünyamin’in gizemli ve günahkar şair dünyası ilgisini çeker. Zrinka aşık olur. Bünyamin’in gördüğü karmaşık rüyalar ve toplu mezarlar sonucu hastalanır. Zrinka ona psikolojik olarak yardım eder. Bünyamin iyileştiğinde Zrinka’nın aşkını hak etmek için ağabeyi Yusuf’la ve babasıyla yüzleşmek için memleketi Hasankeyf’e döner. Zrinka, uzun süre Bünyamin’den haber almaz. Bir gün rüyasında Bünyamin’in başına kötü bir şey geldiğini görür. Bünyamin’e yardım etmek ve aşkına cevap bulmak için Hasankeyf’e gider. Zrinka’yı orada, Bünyamin’in rüyalarındaki gibi kendisini hakiki aşka kavuşturacak başka sürprizler beklemektedir.

Faysal Soysal

1979 doğumlu olan Faysal 2003-2007 yılında Tahran Sanat Üniversitesi’nde Sinema Yönetmenliği ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ’nde Yeni Türk Edebiyatında Yüksek Lisans yaptı. İran’da, uluslararası festivallerde gösterilen ve çeşitli ödüller alan 4 tane kısa film çekti. 2008 yılında bir bursla New York Film Akademisi’ne katılan Soysal ’New York’ta 3’ü 16mm, biri dijital olmak üzere 4 adet çalışmaya daha imza attı. Çekimlerini Türkiye ve Bosna Hersek’te yaptığı ilk uzun metraj filmi olan ‘Üç Yol’un’ yapımını 2013’de tamamladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT