Uluslararası Kısakes Film Festivali

Tarihler: 26 Eylül 2017 Salı ~ 26 Eylül 2017 Salı 26 Eylül 2017 12:30

Yer: Feriye Sineması

Ücret: - Tam: 35.00 TL Öğrenci: 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ortaköy Mah. Çırağan Cad. No: 40 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 227 22 16

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2017 ~ Eyl 26, 2017
KısaKes, kısa film serüvenine büyüyerek devam ediyor!

"Öğrenciler için öğrenciler tarafından düzenlenen KısaKes Kısa Film Festivali, eylül ayında dünyanın farklı köşelerinden gelen sinemaseverleri festival çatısı altında topluyor. 100 farklı ülkeden katılan 1415 film arasından seçilen genç yönetmenler İstanbul’da buluşuyor. Sinemaseverler hem bu genç yetenekleri keşfediyor hem de katılımcılar için hazırlanan diğer pek çok özel ve eğlenceli seçkiyi izliyor, Yarışma Seçkisi’ni izlemekle yetinmeyip filmlere oy vererek ödüle ortak oluyor.

Bu sene 2.si düzenlenen Pitching Platformu’nun Saraybosna Film Festivali ile ortak yürüttüğü, yarışmacıların henüz çekilmemiş film projelerini 5 dakika içerisinde anlatacağı ve sonucunda 4 filmin yapım desteği göreceği ‘Yaşayan Şehir’ temalı Pitching Yarışması ile KısaKes destek bekleyen kısa filmlere de el uzatarak sizi de festivale gelip bu sürece tanık olmaya davet ediyor.

Sinema sektörünün uluslararası önde gelen isimleri deneyimlerini ilk ağızdan ustalık sınıfları, atölyeler ve söyleşiler aracılığıyla katılımcılara aktarırken; Türkiye'nin ilk kısa film mini-marketinde ve kokteyllerde genç sinemacı ve sanatseverler sektörün özel isimleri ile tanışma olanağı yakalıyor. Yoğun bir programın ardında gün sonlarında katılımcıları çeşitli dj'lerin de katılımıyla eğlenceli etkinlikler bekliyor.

29 Eylül Cuma gecesi gerçekleşecek olan festivalin gala gecesinde finale kalan uluslararası yönetmenler arasından 5 film ve Pitching Platformu katılımcıları sinemaseverlerin katılımıyla unutulmaz bir gecede ödülleriyle buluşuyor."

*Festivaldeki tüm etkinliklerde simultane tercüman olacaktır.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT