Velvet Goldmine

Tarihler: 13 Aralık 2003 Cumartesi ~ 13 Aralık 2003 Cumartesi 13 Aralık Cumartesi Saat 17:00

Yer: Lambdaİstanbul

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Lambdaİstanbul Eşcinsel Sivil Toplum Girişimi

Adres: İstiklal Cad. Terkoz Çıkmazı Sok. Karaaslan İşhanı K4 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 70 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2003 ~ Ara 13, 2003
Oynayanlar: Ewan McGregor, Christian Bale
Yönetmen: Todd Haynes
1970`lerin başı. Yer Londra. Müzik dünyasında ve de özellikle de İngiliz gençleri arasında bir David Bowie modası esiyor. Glam müzik o yılların Londra`sına damgasını vurmuştur.
Velvet Goldmine işte bu ortam içinde Rock müziğin devlerinden David Bowie ve Iggy Pop`un arasındaki müzik ortaklığı ve arkadaşlığı, o isimleri vermeden, kurgusal bir şekilde anlatmaya çalışıyor. Brian Slade (Jonathan Ryhs Davis), Amerikalı karısıyla yaşayan ve "Venus in Fur" adlı bir grupta müzik yapan sıradışı bir gençtir. Curt Wild (Ewan McGregor) ise daha çılgın bir adamdır. Birlikte pek çok olaylı günler geçiren bu müzik ikilisi 1970`li yıllara damgalarını vururlar. Bu arada bütün olaylarda bu müzik adamının hayatını konu edinen bir gazetecinin (Christian Bale) yaptığı araştırma sırasında bize aktarılır. Bu arada filmin hiçbir safhasında David Bowie`nin parmağının olmadığını da belirtelim. Çünkü Bowie kendisiyle ilgili tüm materyalleri kendisinin yapacağı bir filme saklıyormuş.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT