Votka ile Viski

Tarihler: 10 Mayıs 2012 Perşembe ~ 10 Mayıs 2012 Perşembe 19:00

Yer: Goethe-İnstitut İstanbul

Ücret: Ücretsiz

Adres: Yeniçarşı Cad. 32 34433 Beyoğlu - İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 20 09

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2012 ~ May 10, 2012

“Perşembe Filmleri” dizisi Şubat ve Mart aylarında büyük ilgi gördü ve devam ediyor! Goethe-Institut İstanbul, Nisan ve Mayıs aylarında da her Perşembe saat 19.00’da son üç yılda çekilmiş yeni Alman filmlerinden bir seçki sunuyor.

Almanya, 2009, 104’
Yönetmen: Andreas Dresen
Oyuncular: Henry Hübchen, Corinna Harfouch, Sylvester Groth, Markus Hering

Bilhassa kadınlar tarafından çok sevilen ve artık yaşlanmakta olan oyuncu Otto Kullberg, ilgi odağında olmayı seven, kesinlikle çekingen olmayan, yaşamaktan zevk alan biridir. Yine çok içtiği bir anda yeni filminin bir çekim gününü berbat eder. Otto’nun çekimleri bitiremeyebileceği korkusuyla onun yerine yedek bir oyuncu ayarlanır.

Çok daha genç olan Arno ile tüm sahneler ikinci kez çekilir. Otto sadece filmdeki rolü için savaşmak ve yeni oyuncu ile bir düelloya girmek zorunda kalmaz, aynı zamanda gerçek yaşamında da bazı şeyler herekete geçer.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT