Yaz Şenliği 05 / Saatler

Tarihler: 14 Ağustos 2005 Pazar ~ 14 Ağustos 2005 Pazar 14 Ağustos Pazar Seanslar: 11:30 14:00 16:30 19:00 21:30

Yer: Beyoğlu Sineması

Ücret: Tam: 9 YTL İndirimli: 7 YTL

Nereden Alınır: Beyoğlu Sineması

Adres: İstiklal Cad. No:140/C Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 251 32 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2005 ~ Ağu 14, 2005
Beyoğlu Sineması`nın geleneksel hale gelen "Yaz Şenliği" başlıklı film gösterimleri 29 Temmuz-18 Ağustos 2005 tarihleri arasında gerçekleşecek. Geçtiğimiz sezonların en iyi filmlerini kaçıran ve tekrar izlemek isteyen sinema tutkunları, Beyoğlu Sineması Yaz Şenliği`nde buluşuyor.

SAATLER (The Hours)
Yönetmen: Stephen Daldry
Senaryo: David Hare
Müzik: Philip Glass
Görüntü Yönetmeni: Seamus McGarvey
Oyuncular: Nicole Kidman, Julianne Moore, Meryl Streep, Stephen Dillane, Ed Harris, John C. Reilly
Yapım: 2002 ABD

Üç çağ, üç hikaye ve üç kadın “The Hours”ta bir araya geliyor. Her kadın, diğerine bir zincirin halkaları gibi eklenirken, bir edebiyat eserinin gücü, hayatlarını karşı konulamaz şekilde değiştiriyor. Birinci kadın, Virginia Woolf, Londra’nın varoşlarında bir yandan depresyonla savaşırken, bir yandan da ilk romanı olan Mrs. Dalloway’i yazıyor. Bundan 20 yıl kadar sonra, II. Dünya savaşının sonunda Los Angeles’ta yaşayan bir ev kadını olan Laura Brown, Mrs. Dalloway’i okuyor ve bunun içindeki devrimci ruhtan aldığı ilhamla yaşamında büyük bir değişiklik yapma kararı alıyor. Ve günümüz New York’unda yaşayan, Woolf’un Mrs. Dalloway’inin modern bir versiyonunu olan Clarissa Vaugan, kendisiyle eski sevgilisi Richard için sonun ne olacağını tahmin etmeye çalışıyor. Üçünün hikayesi bir araya geliyor ve sonunda şaşırtıcı bir tanışma gerçekleşiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT