Yıldızların Altında Sinema Keyfi

Tarihler: 20 Ağustos 2015 Perşembe ~ 29 Ağustos 2015 Cumartesi

Yer: Çeşitli Mekanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2015 ~ Ağu 29, 2015

5 mahallede, 5 film

Maltepe Belediyesi’nin Ramazan ayında düzenlediği ve büyük ilgi gören açık hava sinema keyfi, mahallelerde düzenlenecek sinema günleriyle devam edecek.

Maltepe’nin 5 mahallesinde 05-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Açıkhava Sinema Günleri” kapsamında, Kelebeğin Rüyası, Düğün Dernek, Patron Mutlu Son İstiyor, Hükümet Kadın 2 ve Vizontele filmleri vatandaşlar tarafından ücretsiz izlenebilecek. “Çekirdek-gazoz bizden, izlemesi sizden” sloganıyla 5 mahallede, 21.00 - 23.00 saatleri arasında gösterimleri yapılacak filmlerin programları şöyle:

Kelebeğin Rüyası: 22 ve 28 Ağustos tarihlerinde sırasıyla, Esenkent 2 Temmuz Parkı, Küçükyalı Atatürk Parkı, Girne Muhtarlığı yanı ve Gülsuyu Mahallesi Özgürlük Parkı.

Düğün Dernek: 23 ve 29 Ağustos tarihleri arasında sırasıyla, Fındıklı, Esenkent 2 Temmuz Parkı, Küçükyalı Atatürk Parkı ve Girne Muhtarlığı yanı.

Patron Mutlu Son İstiyor: 25 Ağustos tarihleri arasında sırasıyla Gülsuyu Özgürlük Parkı, Fındıklı Muhtarlık önü, Esenkent 2 Temmuz Parkı ve Küçükyalı Atatürk Parkı.

Hükümet Kadın 2: 20 ve 26 Ağustos tarihleri arasında sırasıyla Girne Muhtarlığı yanı, Esenkent Mahallesi Özgürlük Parkı, Fındıklı ve Esenkent 2 Temmuz Parkı.

Vizontele: 21 ve 27 Ağustos tarihleri arasında sırasıyla Küçükyalı Atatürk, Girne Muhtarlığı yanı, Esenkent Özgürlük Parkı ve Fındıklı. (04.08.2015)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT