YOK OLMADAN Sergisinde “Sanat Sözünü Sakınmıyor”

YOK OLMADAN Sergisinde “Sanat Sözünü Sakınmıyor”

Tarihler: 12 Mayıs 2016 Perşembe ~ 12 Mayıs 2016 Perşembe

Yer: İstanbul Modern

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Karaköy Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2016 ~ May 12, 2016

İstanbul Modern, “YOK OLMADAN: Doğa ve Sürdürülebilirlik Üzerine Bir Sergi” kapsamında sanatçılarla ziyaretçileri buluşturmayı sürdürüyor. “Sanat Sözünü Sakınmıyor” (Art Speaks Out) adlı etkinlik video gösterimleri ve söyleşiden oluşuyor. 12 Mayıs Perşembe günü ikonoTV ve “YOK OLMADAN” küratörlerinin yanı sıra sanatçı Müge Yıldız’ın katılacağı söyleşide çevre sorunları ve ekoloji konusunda farkındalık yaratılması amaçlanıyor.

2015 Dünya İklim Zirvesi (COP21) vesilesiyle hazırlanan “Sanat Sözünü Sakınmıyor” (Art Speaks Out) video programı görsel sanatların evrensel dilini kullanarak çevre sorunları ve ekoloji konusunda farkındalık yaratmaya çalışıyor. Sanat yayıncılığını yapan ikonoTV tarafından hazırlanan video seçkisi doğa ve sürdürülebilirliğe odaklanan “YOK OLMADAN” sergisi kapsamında İstanbul Modern’de gösteriliyor. Video programında Türkiye’den Ahmet Albayrak, Kerem Ozan Bayraktar, Begüm Yamanlar ve Müge Yıldız’ın aralarında bulunduğu 57 sanatçı video, deneysel film ve kısa belgeselleriyle çevre sorunları hakkında “sözünü sakınmıyor.”

ikonoTV ve “YOK OLMADAN” küratörlerinin yanı sıra sanatçı Müge Yıldız’ın katılacağı söyleşide, “Art Speaks Out” programı ve sanatçıların üretim pratikleri ele alınıyor. ikonoTV’nin bu etkinliğe özel olarak hazırladığı birer saatlik iki seçki ise söyleşi öncesi ve sonrasında gösteriyor. 15 saati bulan “Art Speaks Out” programının tamamı 12 ve 13 Mayıs tarihlerinde İstanbul Modern Sinema’da izlenebilir.

12 Mayıs 2016 Programı:
17.00 - 18.00 “Art Speaks Out” Gösterimi I
18:00 - 19:00 Sanatçı ve küratörlerle söyleşi
19.00 - 20.00 “Art Speaks Out” Gösterimi II

Etkinlik ücretsizdir. Etkinlik dili İngilizcedir. Simültane çeviri yapılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT