Abiye, Gelinlik ve Damatlık Modasının Kalbi Fashionist’te Atıyor…

Tarihler: 13 Ocak 2016 Çarşamba ~ 16 Ocak 2016 Cumartesi

Yer: Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium

Adres: Gümüş Caddesi No:4 34367 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 11 00

Faks: 0212 224 08 78

Web: http://www.icec.org

E Posta: icec@icec.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2016 ~ Oca 16, 2016

İlklerin buluşma noktası Fashionist, 2016-2017 trendlerinin ilk kez sergileneceği defilelerle moda profesyonellerini görkemli bir yolculuğa çağırıyor. Fashionist, Abiye, Gelinlik ve Damatlık Trendleriyle Sezona Damgasını Vuracak…

Sezonun abiye ve gelinlik trendlerini belirleyen marka ve tasarımcılar, koleksiyonlarını ilk kez görücüye çıkarmak üzere Fashionist’te bir araya geliyor.

14-16 Ocak tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar’da üçüncüsü gerçekleşecek olan Fashionist Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı, dünya modasını İstanbul’a taşıyor. Yılın ilk moda fuarı olan Fashionist, Türkiye’nin en önemli tasarımcılarının ve firmalarının görülmemiş koleksiyonlarının ilk kez sergileneceği defilelerle ulusal ve uluslararası sektör profesyonellerinin ziyaretine açık olacak.

Tuvana Büyükçınar 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile Kışın Ortasında “BİR YAZ GECESİ RÜYASI” Göreceksiniz

Fashionist, 13 Ocak Çarşamba akşamı ünlü tasarımcı Tuvana Büyükçınar’ın TUVANAM markası için fuara özel hazırladığı koleksiyonun gala defilesi ile başlıyor. 2016 Sonbahar – Kış abiye trendlerini belirleyecek yeni yılın ilk defilesinde Tuvana Büyükçınar, gala davetine özel hazırladığı ve yoğun el işçiliği ile göz dolduracak koleksiyonunu moda tutkunlarının beğenisine sunacak.

Krem, şampanya, inci tonları ile başlayıp, pudra, sedef, fildişi ve mercan tonları ile devam edecek koleksiyondaki her parçanın kumaşı yurtdışında gala defilesine özel olarak işletildi. Payet, inci işleme gibi değişik formlarda üretilen kumaşlar her zamanki Tuvana Büyükçınar dokunuşları ve özel el işçiliği ile hayata geçirildi.

Rengin ile Moda Yolculuğuna Davetlisiniz

Fashionist, Rengin markasının görkemli defilesi ile kapılarını açacak. Rengin, 2016 İlkbahar &Yaz koleksiyonu ile yılın sıcak renklerini ve ışıltılı dokunuşlarını bir araya getirerek zarif Rengin kadınını yeniden yaratıyor. Mottosunu kadın olmanın naif çizgisi ve romantizmin sanatsal dışavurumlarından alan tasarımlar, Rengin kadınını zaman içinde ayrıcalıklı bir yolculuğa çıkarıyor. Şampanya, lila, mint yeşili ve ekru renklerinin hâkim olduğu koleksiyonda siyah her zamanki gibi asaleti temsil ederek Rengin kadınıyla bütünleşiyor.

Fuar Unutulmaz Defilelere Ev Sahipliği Yapıyor

Rengin ile çıkılan romantik yolculuk sonrası Alchera firması Floral Dreams koleksiyonu ile ziyaretçilere baharı getiriyor. İlkbahar Yaz 2016 koleksiyonu ile çiçeklerin büyülü dünyasını gecenin ışıltısına taşıyan Alchera, Slim Smile, Magic Dress gibi yeni teknolojileriyle birlikte anne ve çocukların hayalini gerçekleştirecek Mom & Kids koleksiyonunu da görücüye çıkartacak.

Denizin Derinliklerini Anımsatan Bir Defileyle Unutulmaz Anlar Yaşanacak

İspanya’nın başkenti Madrid’te gece elbiselerine yeni bir anlayış getirmek misyonu ile doğan mezuniyet, nişan, düğün ve özel gecelerin vazgeçilmez markası SAGAZA Madrid, İlkbahar Yaz 2016 koleksiyonunu Fashionist’in ilk akşamında muhteşem bir defile ile sunacak.

SAGAZA Madrid, Profundo Del Mar/Denizin Derinliklerinde konsepti ile hazırladığı yeni koleksiyonunda ilhamını bir çok yaşama ev sahipliği yapan, deniz altının büyülü dünyasından alıyor. Şapka tasarımcısı Merve Bayındır’ın mercan ve deniz anasından esinlenerek tasarladığı saç aksesuarları SAGAZA Madrid’in heyecan veren modellerine eşlik ediyor.

Doğaya Dönüş Temasıyla Hazırlanan Koleksiyon Fuara Damgasını Vuracak

Fashionist’in ikinci günü Tasarımcı Banu Güven’in doğaya dönüş teması ile hazırladığı Neutralized'16 defilesiyle İstanbul Lütfi Kırdar’da izleyicilere görsel bir şov sunulacak. Güven, gece kıyafetleri, gelinlik ve aksesuarların sunulacağı yaklaşık 40 parçalık koleksiyon ile karşımıza çıkacak. Koreografisini Zeynep Arkök'un gerçekleştireceği defilede, Gökçe Özücoşkun’un konsepte uygun olarak hazırlayacağı müzikler eşliğinde 20 modelle birlikte balerinler de sahnede yerini alacak ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacaklar.

2016’nın İlk Moda Fuarı’nda İlkler Birarada…

2016-2017 trendlerinin ilk kez görücüye çıkacağı Fashionist, fuar boyunca yaşanan pek çok ilke de ev sahipliği yapacak. 2016’nın ilk moda fuarı olan Fashionist, dünyanın farklı ülkelerinden gelen sektör temsilcilerinin ilk buluşma mekanı ve yeni sezonun ilk koleksiyonlarının sergileneceği fuar olma özelliğini de taşıyor.

Patika Fuar A.Ş. ve OTİAD işbirliği çerçevesinde üçüncüsü gerçekleştirilecek ve sektörde yılın en önemli fuarları arasında gösterilen Fashionist’te yerinizi almak için www.fashionist.com.tr adresinden tüm bilgilere ulaşabilir ve bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT