Anadolu Ateşi Çocuk Grubu Kıvılcım

Tarihler: 24 Mart 2012 Cumartesi ~ 25 Mart 2012 Pazar

Yer: Haliç Kongre Merkezi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Haliç Kongre Merkezi Gişe

Adres: Sütlüce mah. Eski Karagac Cad. Halıcıoglu Beyoğlu - İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 311 11 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2012 ~ Mar 25, 2012

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun 2012 deki dev projesi 'Kıvılcım' çocuk gösterisi 24-25 Mart ve ! Nisan 2012 tarihlerinde de izlenebilecek. Çocuklar kadar gençlerin ve yetişkinlerinde büyük bir keyifle izleyeceği belirtilen 'Kıvılcım', Anadolu Ateşi'nin yeni gösterisi olarak sahnede ve gösteri öncesi fuaye alanında keyifli saatler yaşatacak. Öncelikli çocuklara yönelik eğlenceli oyunların ve etkinliklerin gerçekleştirileceği fuaye alanında, fotoğraf stantları ile çeşitli ürün köşeleri yer alacak.

Etkinliklerin gösteriden iki saat önce başlayacağı kaydedilirken, Türkiye'nin ilk profesyonel çocuk dans topluluğu olan 'Kıvılcım', 4-12 yaş aralığında 80 çocuktan oluşuyor. Bu muhteşem dans gösterisi için çocuklar 2 bin çocuk arasından sınavla seçildi, projenin çalışmalarının 2 yıl sürdü ve çocuklar haftada 5 gün, günde 6 saat prova yaptı.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK ÇOCUK GRUBU

Anadolu Ateşi Çocuk Grubu 'Kıvılcım'ın Türkiye'nin ilk ve tek çocuk dans topluluğu olduğunu, gösteride çocukların, Anadolu Ateşi'nin efsaneleşmiş 90 dakikalık performansındaki koreografinin yanı sıra, içinde akrobasi bölümlerinin de bulunduğu yeni bir gösteri ile sahneye çıkacak.

Kıvılcım'ın Anadolu Ateşi ve Troya gösterileri gibi yurt içi ve yurt dışında pek çok turneye gidecek.

Çocukların küçük yaşlarında sanatla tanışmalarını, dünyaya bakış açılarını sanat ile harmanlamalarını sağlayacak olan gösteri, her yaştan izleyici için, Anadolu Ateşi ve Troya gibi defalarca izlenen, her seferinde yeniden keşfedilen bir sanat ritüeline dönüşecek.

Anadolu Ateşi çocuk grubu üstlendiği tüm misyonların yanı sıra, çocukların, gençlerin, ailelerin bir arada keyifle izleyeceği bir gösteri. Anadolu topraklarının zenginliklerinden derlenen kareografisi ile etnik ve modern dans kurgusu ile sahneye taşınacak.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT