Ayfer Vardar

Tarihler: 15 Ağustos 2015 Cumartesi ~ 15 Ağustos 2015 Cumartesi

Yer: Jean Sanat Sahne

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: İstiklal Cad. Süslü Saksı Sok. No.14 K.2 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 55 54

Web: http://http://www.jeansanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2015 ~ Ağu 15, 2015

2002 yılının bir sonbahar akşamında, insanların pistinde dans etmeye başladığı Tangojean, Türkiye’nin ilk tango kulübü olarak ortaya çıksa da kısa süre içerisinde daha fazlası olduğunu kanıtladı. Tangojean’da, hiç beklemediğiniz bir anda kapıdan içeriye dünyanın önde gelen müzisyenlerinden biri girebilir ve inanılmaz bir müzik ziyafeti yaşatabilirdi. Zaman içerisinde sürekli gelişen mekânın sabit kalan tek özelliği mucizelere sürekli ev sahipliği yapmasıydı. Burası artık “Sonsuz Olasılıklar Dükkânı” olmuştu. Sonsuz olasılıklar dükkânının 2012 yılındaki sürprizi olan Jeansanat Sahne, bugüne kadar çok sayıda sanatçının performansına tanık oldu. 2015’in Ağustosu’nda ise Jeansanat Sahne, bu kez Cumartesi akşamları konuklarına türkü şöleni yaşatacak.

Müziğinden vazgeçemeyeceksiniz

9 yaşında başladığı bağlama ile artık müziğin hayatında vazgeçemeyeceği bir şey olduğunu anlayan Ayfer Vardar, solist ve vokalist olarak yer aldığı bir çok albümün yanı sıra ekranların sevilen dizileri “Sıla”, “Adını Kalbime Yazdım” ve “Yılanların Öcü”nde seslendirdiği türkülerle gönülleri fethetti. Geçen yıl yayınlanan ve yalnızca sesiyle değil, bağlamasıyla da can verdiği “Ayrılığın Acısı” adlı ilk solo albümü ile türkü severlerin gönlündeki tahtını sağlamlaştıran Ayfer Vardar, 15 Ağustos’ta Jeansanat konukları için söyleyecek.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT