Aylin Erözcan - Soğuk Ateş Sergisi

Tarihler: 13 Mayıs 2014 Salı ~ 31 Ağustos 2014 Pazar

Yer: TEB Nişantaşı Özel Bankacılık Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2014 ~ Ağu 31, 2014

TEB ÖZEL BANKACILIK; ÇALIŞANLARININ SANAT ESERLERİNE KAPILARINI AÇIYOR!

Sanata kesintisiz desteğini sürdüren TEB Özel Bankacılık, Nişantaşı Merkezi’nde gerçekleştirdiği sergilerinin 5.’sinde; kendi çalışanlarından biri olan, profesyonel fotoğrafçı Aylin Erözcan’ın “Soğuk Ateş” sergisine ev sahipliği yapıyor! Maden işçilerinin çarpıcı fotoğraflarından oluşan “Soğuk Ateş” sergisi; 13 Mayıs Salı akşamı TEB Nişantaşı Özel Bankacılık Merkezi’nde açılıyor!

Sanatçıyı ve sanatını müşterileriyle buluşturma hedefiyle hayata geçirdiği butik sergilere devam eden TEB Özel Bankacılık; çalışanlarının sanat çalışmalarına da destek veriyor. 2012 yılından bu yana “En İyi İşyeri” olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren ve bu doğrultuda birçok aksiyon alan TEB; imkanlarını da çalışanlarının yeteneklerini ortaya çıkarmaları için seferber ediyor.

Bu kapsamda TEB Nişantaşı Özel Bankacılık Merkezi bu defa; TEB bünyesinde görev yapan, bir yandan da çocuk yaşlarında babasından ilham alarak başladığı fotoğraf sevdasına 2005 yılından beri profesyonel olarak devam eden Aylin Erözcan’ın “Soğuk Ateş” başlıklı fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.

Aylin Erözcan’ın “Soğuk Ateş” sergisi; sabahın alaca karanlığından, akşamın zifiri karanlığına kadar yeraltındaki sonsuz kara deliklerde çalışan maden işçilerinin, beyazdan siyaha kadar yüzlerce farklı tonda griye uzanan dünyasının fotoğraflarından oluşuyor. Erözcan’ın fotoğrafları; yeraltının dehlizlerindeki yaşama uyum sağlayabilmek için bakan ama görmezden gelen, dinleyen ama duymayan, yiyen ama tadamayan, soluyan ama koklayamayan, tutan ama dokunamayan, “beş duyusuz” madencilerin siyah-beyaz rüyalarını, hayallerini, umutlarını anlatıyor.

“Soğuk Ateş” sergisi; 13 Mayıs – 31 Ağustos 2014 tarihleri arasında, hafta içi her gün 11:00-18:00 saatleri arasında TEB Nişantaşı Özel Bankacılık Merkezi’nde sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT