Ben ve Sevgili Mac’im

Tarihler: 15 Ocak 2013 Salı ~ 05 Şubat 2013 Salı

Yer: Macline Dergisi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2013 ~ Şub 5, 2013

14 Şubat’ta Mac Aşıklarına iPad mini hediyesi ve MacLine’a kapak olma şansı!

Türkiye’nin Dijital Yaşam Koçu Bilkom, MacLine dergisi işbirliği ile 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel “Ben ve Sevgili Mac’im” yarışması düzenliyor. Bilkom, 300.000’e yakın Facebook takipçisi arasındaki Mac tutkunlarından, “Mac” aşkını en özgün şekilde dile getirmelerini bekliyor. Sonuç ise Bilkom Güvenceli bir iPad mini hediyesi ve 12. yılını kutlayan Macline dergisine kapak olma şansı olacak.

Apple distribütörü Bilkom, bu yıl da teknoloji severlere keyifli bir yarışma başlatıyor. Şubat ayında 12 yılını kutlayan Etna Yayıncılık MacLine dergisi işbirliği ile Sevgililer Günü’ne özel düzenlenecek yarışmada, “Bilgisayar Mac’tir” diyerek Mac bilgisayar kullanan herkesi hikayesini paylaşmaya davet ediyor. 15 Ocak 2012’de başlayacak yarışmanın sonuçları halk oylamaları ve juri değerlendirmeleri ardından 14 Şubat Sevgililer Günü’nde açıklanacak. “Ben ve Sevgili Mac’im” öyküsünün birincisi, iPad mini ödülü ile MacLine dergisine kapak olma şansını kazanacak.

Katılım Koşulları ve detaylar Facebook/Bilkom adresinde açıklanıyor.
Yarışma, Bilkom’un facebook sayfasından, 15 Ocak tarihi itibariyle katılıma açılacak. “Mac’e olan aşkını, tutkusunu” anlatarak iPad mini kazanmak ve MacLine’a kapak olmak isteyen kullanıcıların, yarışmaya katılabilmeleri için öncelikle Bilkom Facebook sayfasında hazırlanan yarışma uygulamasına “Beğen” ile giriş yapmaları, istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz olarak doldurmaları gerekiyor. Profil bilgilerinin, arkadaş listesinin ve Facebook, Twitter ve benzeri sosyal paylaşım mecralarında sağladıkları diğer bilgilerin kullanımına onay verdikten sonra yarışmaya dahil olabilen adaylar, “Mac’le ilk ne zaman ve nasıl tanıştınız?”, “Mac’izi sizin için özel kılan hangi özellikleri?”, Mac ile en güzel hikayeniz hangisi? gibi birkaç basit soru ile Mac öykülerini paylaşacaklar. Yarışmaya katılan adaylar, hikayelerini Mac’leri ile birlikte çekildikleri bir fotoğraflarını ya da videolarını da ekleyerek kazanma şansını arttıracaklar.

Yarışma takvimi: Hikaye başvuruları: 15 Ocak – 5 Şubat 2013
Halk Oylaması ile finale kalan 12 kişinin belirlenmesi: 6 Şubat-13 Şubat 2013
Juri değerlendirmesi ve kazananın açıklanması: 14 Şubat 2013

Ayrıntılı için Macline dergisini, www.technotoday.com internet sitesini ya da Bilkom’un Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sevgililer Günü 2013

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Unhandled Exception.
SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 syntax error, unexpected $end, expecting FTS_TERM or FTS_NUMB or '*'
You can find the error back in the log.