Bende Bu Göz Var

Tarihler: 06 Haziran 2013 Perşembe ~ 30 Haziran 2013 Pazar

Yer: Samsung Electronics

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2013 ~ Haz 30, 2013

Alt1: Samsung’un ‘Bende Bu Göz Var’ Yarışması Başlıyor!
Alt2: Samsung’dan Fotoğraf Severlere Özel Yarışma
Alt3: İstanbul Siluetini En Güzel Fotoğraflarınızla Oluşturun!

Samsung Electronics Türkiye, yepyeni yarışması ‘Bende Bu Göz Var’ ile fotoğraf severlerin çektikleri en güzel karelerden bir İstanbul silueti oluşturuyor. Üstelik yarışmanın birincileri Samsung’un en yeni Smart fotoğraf makineleri WB250F ve NX300 kazanma şansı da elde ediyor.

Samsung Electronics Türkiye, Time Out İstanbul iş birliği ile gerçekleştirdiği ‘Bende Bu Göz Var’ yarışması ile konser, festival, ünlü sanatçılar ve farklı birçok etkinlikten en güzel anların fotoğrafları ile bir İstanbul silueti oluşturuyor. Samsung ve Time Out İstanbul’un oluşturacağı bir jüri tarafından, siluetin içerisinden belirlenecek en güzel fotoğrafın sahipleri, 30 Haziran günü ise Samsung NX300 kazanma şansı yakalayacak.

En güzel etkinlik fotoğraflarınızı sosyal medyada #bendebugozvar hashtag’i ile paylaşın!
Samsung’un, birbirinden orijinal fotoğraflar ile kurguladığı İstanbul silueti mozaiğinde yer almak için yarışmacılar, Twitter’da #bendebugozvar hashtag’i ile tüm fotoğraflarını paylaşabilirler. Paylaşılan tüm fotoğraflardan oluşacak İstanbul siluetini de www.bendebugozvar.com adresinden takip etmek mümkün.

En güzel etkinlik fotoğraflarınızı #bendebugozvar hashtag’i ile paylaşın, Samsung’un en yeni Smart fotoğraf makineleri WB250F ve NX300 kazanma şansı sunan ‘Bende Bu Göz Var’ yarışmasına katılma fırsatını kaçırmayın. Katılmak için www.bendebugozvar.com ve www.timeoutistanbul.com/samsungsmartcamera adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT