Buluşma Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 02 Nisan 2016 Cumartesi ~ 30 Nisan 2016 Cumartesi

Yer: Fotoğraf Vakfı Galerisi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2016 ~ Nis 30, 2016

Fotoğraf Vakfı Galerisi'nde açılıyor.

Galata Fotoğrafhanesi Belgesel Fotoğraf Programı 2009 Dönemi katılımcılarından dört fotoğrafçının çalışmaları Galata Fotoğrafhanesi'ndeki Fotoğraf Vakfı Galerisi'nde sergilenecek.

2 Nisan Cumartesi günü saat 18:00'de açılacak olan sergide yer alan Ali Turna'nın "Gezi’nin Ankara’sı", Dilara Hançer'in "Fısıltılar", Hüseyin Ovayolu'nun "Shako Hotel" ve Sinan Targay’ın “Politik Mahalle” serileri, 2 Nisan-30 Nisan tarihleri arasında pazar günleri hariç her gün 12:00-19:00 saatlerinde izlenebilecek.

BULUŞMA Fotoğraf Sergisi’ndeki Ali Turna’nın “Gezi’nin Ankara’sı” adlı çalışması, 1 Haziran 2013 günü Ankara’da Kızılay Meydanı’nda başlayan ve gece yarısına kadar devam eden eylemleri, göstericilerin cephesinden onlarla aynı hizada durarak anlatıyor.

Dilara Hançer’in “Fısıltılar” adlı çalışması ise bireyin; kendi, toplum, kent ve doğa ile ilişkisini yeniden kurgulayarak ele alıyor.

Hüseyin Ovayolu’nun “Shako Hotel” çalışması, Gürcistan’ın Türkiye sınırındaki Ahiskalı şehrinde bulunan Shako Hotel’deki Gürcistanlı seks işçisi kadınların gündelik yaşamlarından bir kesit sunuyor.

Sinan Targay’ın “Politik Mahalle” çalışması ise, Suruç katliamının acısı dinmemişken İstanbul Bağcılar’da bir eve yapılan operasyonda Günay Özarslan’ın infaz edilmesi ve artan baskılar nedeni ile Varto ve Cizre’de özyönetim deklarasyonu sonrasında, katliamlara ve anti demokratik uygulamalara karşı Gazi Mahallesi halkının tepkilerini yansıtıyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT