C2CISTONIGHT İçin Geri Sayım Başladı!

Tarihler: 18 Nisan 2014 Cuma ~ 19 Nisan 2014 Cumartesi

Yer: Çeşitli Meknlar

Ücret: ALTIN BİLET: 90 TL (SINIRLI SAYIDA) 1.GÜN: 40 TL (Ön Satış) / 45 TL (Kapıda) 2.GÜN: 65 TL (Ön Satış) / 70 TL (Kapıda)

Nereden Alınır: http://www.sosyotix.com/etkinlik/204/c2cistonight

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2014 ~ Nis 19, 2014

Avrupa’nın önemli müzik ve çağdaş sanat festivallerinden “Club To Club”, 18-19 Nisan tarihlerinde, bugüne kadarki en zengin programıyla 12 mekana yayılıyor!

It’s Istanbul tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “#C2CISTONIGHT”, katılımcılara iki gün boyunca şehrin aralıksız sürecek en uzun festivalini yaşatmaya hazırlanıyor. İstiklal Caddesi'nin en önemli mekanlarını kendine üs edinen “#C2CISTONIGHT”, bu yıl müzik dükkanları, kitapçı, galeri gibi farklı noktaları da festival programına dahil ediyor.

“#C2CISTONIGHT”, çağdaş elektronik ve ilerici pop müzik sahnesinden heyecan verici isimleri ağırlayacak. Zamanın en önemli elektronika ambient prodüktörlerinden olarak görülen Oneohtrix Point Never; 90’ların başından beri IDM, ambient ve dans temelli deneysel müzikleriyle elektronik müzik tarihinin çığır açıcı ekiplerinden biri olan Mouse on Mars; İngiltereli müzisyenler Forest Swords ve The Haxan Cloak; karakteri ve çığır açan prodüksiyonlarıyla dubstep, grime ve elektronika arasındaki sınırları belirsizleştiren üretken ve gizemli Zomby; Red Bull Music Academy Sahnesi’nde ağırlayacağımız, ilerici ve kendine has prodüksiyon tekniğiyle Kanye West’in de ilgisini çekip son albümünde kendine yer bulan Evian Christ; ağır dub etkisi altında bass prodüksiyonlarıyla dikkat çeken Young Echo kolektifi; DJ/ prodüktör Lucy bunlardan bazıları. Ayrıca Detroit, disko ve garage etkileşimli house formülüyle son zamanların en hip DJ/prodüktörü Tom Trago; ilk plakları ‘Kime Ne’ ile Pitchfork, Beats in Space gibi mecralarda övgü alan, Anadolu ezgilerini techno altyapılarla birleştiren gözde ekip İnsanlar; İstanbul dans ortamlarının yetkin oluşumlarından Vesvese kolektifinden Kaan Düzarat ve Arman Akıncı; Orta Doğu ilhamlarını dubstep ritimlerle kaynaştırıp yılın en dikkat çekici prodüksiyonlarına imza atan El Mahdy Jr ve yine lokal yıldızlar Sami Baha ve Seretan da festivalin zengin kadrosunda yer alan diğer isimler.

18 Nisan Cuma akşamı Salon IKSV’de açılış konseri ile başlayacak “#C2CISTONIGHT”, 19 Nisan Cumartesi günü Salt Galata, Kontraplak, Robinson Crusoe Kitabevi, Analog Kültür, Urban Cafe gibi noktalarda gerçekleşecek mini konserler, DJ set’ler, akustik performanslar, sohbetler ve özel indirimler ile tüm güne yayılarak devam edecek. 19 Nisan’da Sat Galata’da gerçekleşecek iki panel var; haritaların tarihsel ve grafiksel yolculuğu üzerine odaklanacak ‘’Haritalar’’ panelini, aynı zamanda festivalin görsel dilinden sorumlu olan Stuttgart tabanlı ekib Junk Jet üstleniyor. 19 Nisan’ın Dünya Plak Dükkanı Günü olması sebebiyle plak basma işini tecrübe etmiş, İstanbullu yeni nesil bağımsız plak şirketleri ise diğer panelin konukları. Sublime Porte, Aboov Plak ve Deform Müzik, işin zorlukları, deneyimleri ve tavsiyeleri hakkında konuşacak. Kontraplak’ta Plak Dükkanı Günü’ne özel düzenlenecek etkinlikte, Club To Club İstanbul’un sunduğu üç lokal isim performans sergileyecek: Daire 2: General Gramofon, Ah! Kosmos ve Dalt Wisney. Akşam oldu mu, Urban Cafe’de, Ahu’’nun müzikleri eşliğinde geceye ısınma saatleri başlayacak. Cumartesi gecesi çöktüğünde ise festival Babylon, Salon IKSV, Peyote, Pixie, Klub Karaoke ve Kiki Sıraselviler’e yönelerek ivme kazanacak ve sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT