Cam Seramik Bütünleşmesi

Tarihler: 26 Ağustos 2014 Salı ~ 06 Eylül 2014 Cumartesi

Yer: Cam Ocağı Vakfı

Ücret: 990 USD

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2014 ~ Eyl 6, 2014

Cam Ocağı Vakfı, Mustafa Ağatekin İle Alternatif Tasarım Programı Sunuyor

Türkiye’nin en büyük, en donanımlı cam ve sanat merkezi Cam Ocağı Vakfı’nın, 2014 Yaz Atölye Programları sizler için farklı bir alternatif sunuyor.

Cam Sanatı’nın farklı tekniklerini keşfetmek için 26 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında seramik ve cam gibi binlerce yıldır insanoğlunun yaşamında olan iki malzemenin tarihsel süreçteki yolculukları, zanaattan sanata geçişleri, birbirleriyle etkileşimleri ve farklılıklarının sunumlarla anlatılacağı programda 2002 yılından bu yana sanatçının kişisel olarak geliştirdiği “cam içi seramik tekniği” ile uygulamalar gerçekleştirilecektir.

Ayrıca bu çalışma seramiğin kendine özgü plastik ifade olanaklarını kullanarak cam yüzeyler üzerinde deneysel ve alternatif tasarım uygulamalarını da kapsamaktadır.

Cam sanatına dair dilediğiniz her şeyi yapabileceğiniz Cam Ocağı Vakfı, Riva nehrinin kenarına uzanan, yeşilliklerin içinde doğal ortamıyla çalışmalarınıza ilham kaynağı olacak. Atölye çalışmalarının dışında Cam Ocağı Vakfı’nın yarı olimpik havuzunda serinleyebilir, nehir kıyısında yürüyüşe çıkabilir, nefesinizle cama istediğiniz şekli verebilir, atölyelerde kendi elinizle yaptığınız eserleri sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Hayatınıza keyif katacak deneyimler sizi bekliyor.

Kamp Tarihi: 26 Ağustos – 6 Eylül
Süresi: 11 gün
Uygulayıcı: Mustafa Ağatekin
Ücret: 990 USD.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT