Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nden Şeker Bayramı’na Özel Etkinlikler

Tarihler: 28 Temmuz 2014 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2014 Perşembe

Yer: İçerenköy Carrefour

Adres: İçerenköy Mahallesi. Hal binası yanı. Eski Geneto arsası İçerenköy Ataköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 28, 2014 ~ Tem 31, 2014

CEFİC, alışveriş merkezi yönetiminde Türkiye’nin lider şirketi olarak yönetiminde bulunan Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde düzenleyeceği Şeker Bayramı etkinlikleri ile ziyaretçilerine keyifli bir bayram yaşatacak.

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi ziyaretçileri, bayramı Hacivat ve Karagöz, ramazan davulcusu, Nasreddin Hoca maskotları ve Padişah Tahtabacak’tan oluşan bayram korteji ile karşılayacak.

Etkinlikler Osmanlı jonglörü, Konak Kızı ve Meddah gösterileri, kukla dansları ve Katip/Katibe müzik gurubunun eğlenceli performansı ile devam edecek. Bayramın ikinci günü otantik kostümlü Bab-ı Şahane Müzik Grubu, en eğlenceli bayram müzikleri ile ziyaretçilerine keyifli bir bayram günü yaşatacak.

Bayram harçlıkları için kumbara ve bayram süsleri yapımı, ahşap tarak ve fırça tasarım atölyeleri ile hem çocuklara hem de ailelere keyifli aktiviteler sunulacak. Bayramın üçüncü ve son günü gerçekleşecek illüzyon gösterisi ve sihir atölyesi ile ziyaretçiler heyecanlı anlar yaşayacak.

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi rahat alışveriş ve eğlenceyi de biraraya getiriyor. Carrefour’un Türkiye’deki ilk alışveriş merkezi olarak 1996 yılından beri hizmet veren Carrefour İçerenköy AVM, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile 3.750 araç kapasiteli ücretsiz otopark, kablosuz internet ve bebek bakım odasıyla güvenli ve rahat alışveriş ortamını ziyaretçilerine sunuyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT