Cem Canbay'ın Yaşayan İnkalar - İnti Raymi Festivali Sergisi

Tarihler: 20 Ocak 2015 Salı ~ 17 Şubat 2015 Salı

Yer: Olympus Galeri

Adres: İstiklal Cad. Galatasaray Han No: 120 Kat:2/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 90 14

Web: http://http://www.fototrek.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2015 ~ Şub 17, 2015

Fotograf ve seyahat dünyasının üretken isimlerinden Cem CANBAY'ın YAŞAYAN İNKALAR - İNTİ RAYMİ FESTİVALİ sergisi 14 Ocak 2015'te açılıyor !

OLYMPUS GALERİ'de 14 OOCAK - 17 ŞUBAT 2045 tarihleri arasında Cem CANBAY'ın YAŞAYAN İNKALAR - İNTİ RAYMİ FESTİVALİ isimli fotograf sergisi izlenebilecek.

Sergide, Güney Amerika'nın en büyük açık hava gösterisi olan ve her yıl 24 Haziran'daPeru - Cuzco'da gerçekleştirilen İnti Raymi (Güneş) Festivali ve Peru - Bolivya - Ekvado'da yaşamlarını sürdüren İnkaların izinde yapılan fotograf çalışmasından seçilen 26 fotograf izlenebilecek.

3 farklı ülkede gerçekleştirdiğim, İnka'ların eski başkenti olan Peru'daki Cusco şehri ve civarındaki 'Kutsal Vadi'de' yoğunlaşan bu kısa süreli çalışmanın sonrasında, giydikleri geleneksel kıyafetleri, sade yaşam biçimleri, dünyaca kabul edilmiş el sanatlarındaki ustalıkları, hala kullanmakta oldukları kimi eski tarım yöntemleri, Hıristiyanlıkla karışmış melez dini alışkanlıkları ve kullanmayı sürdürdükleri Quechua dili ile aslında hala yaşamakta olan milyonlarca İnka orijinli insan olduğunu gördüm...

Sergi 17 ŞUBAT 2015 Salı gününe kadar gezilebilecek.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT