Kariyerinin olgunluk döneminde ‘proje’ albümlere imza atan Cenk Eren, Tanju Okan’ın unutulmaz şarkılarını seslendirdiği albümden sonra, Türk müzik tarihinin en büyük isimlerinden Ferdi Özbeğen’in en sevilen on şarkısını söylediği yeni bir albüme imza attı. Cenk Eren, ‘Ferdi Özbeğen Şarkıları’ albümünü 2 Nisan Pazar günü 15.00’te D&R Cevahir’de imzalayacak

D&R, bu hafta sonu D&R Cevahir’de pop müziğinin başarılı ismi Cenk Eren’i yeni albümünün imza gününde ağırlayacak. Cenk Eren, Ferdi Özbeğen diskografisinden özenle seçilen 10 şarkısını seslendirdiği “Ferdi Özbeğen Şarkıları” albümünü 2 Nisan Pazar günü 15.00’te D&R Cevahir’de sevenleri için imzalayacak.

Ünlü sanatçı, 'Repertuvar' serisinde bu kez, 'Ferdi Özbeğen Şarkıları'nı yorumladı. Şafak Karaman Production etiketi ile tüm müzik marketlerde yerini alan albümde Cenk Eren, 10 hit şarkıyı seslendirdi. Aranjörlüğünü Sarp Özdemiroğlu'nun yaptığı albüm sound’unda eserlerin Ferdi Özbeğen tarafından yorumlanan orjinal hallerine de sadık kalındı.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT