Chris Botti

Tarihler: 16 Ocak 2016 Cumartesi ~ 16 Ocak 2016 Cumartesi 16 Ocak 2016 21:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Ana Tiyatro

Ücret: 1. Kategori Ön Satış 150.00 TLGenel Satış 190.00 TL2. Kategori Ön Satış 130.00 TLGenel Satış 160.00 TL3. Kategori Ön Satış 95.00 TL Genel Satış 120.00 TL4. Kategori Ön Satış 70.00 TLGenel Satış 90.00 TL5. Kategori Ön Satış 50.00 TLGenel Satış 60.00 TL - - - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2016 ~ Oca 16, 2016
Zorlu Performans Sanatları Merkezi, 16 Ocak tarihinde dünyaca ünlü caz trompetçisi Chris Botti'yi ağırlıyor.

Klasik cazdaki ustalığını, Sting'le yakın ilişkisinin verdiği ilhamla pop müzik aromasıyla ustaca harmanlayan Botti, İtalyan kökeninin verdiği egzotikliği de albümlerine yansıtmayı başardı. 

Chris Botti için "Grammy Avcısı" tanımını kullansak yanlış olmaz. "Impressions" isimli albümüyle 2013 yılında "En İyi Enstrümantal Pop" dalında Grammy kazanan, 2008 tarihli Italia'yla bir kez, 2010 tarihli Chris Botti in Boston'la ise farklı dallarda üç kez Grammy'ye aday olan Amerikalı sanatçı, toplam 10 stüdyo albümü ve canlı performanslarının gücü ile hayran kitlesini katlamayı başardı.

Trompetle tanıştığı 9 yaşından itibaren caz müziğe karşı beslediği sevgiyi virtüözlükle birleştirmeyi başaran sanatçının görkemli isimlerle dolu bir CV'si bulunmakta... Ünlü trompetçi, bugüne kadar; Frank Sinatra, Buddy Rich, Paul Simon, Aretha Franklin, Natalie Cole, Bette Midler, Joni Mitchell, Sting ve Natalie Merchant'ın da aralarında bulunduğu müzik tarihine damga vurmuş isimlerle aynı sahneyi paylaştı ve kayıtlar gerçekleştirdi.

Billboard caz albümleri listelerinde bugüne kadar dört albümüyle zirveyi gören Chris Botti, müzik tutkunlarını mest edecek canlı performansıyla 16 Ocak tarihinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde olacak.

Konser öncesi Chris Botti'nin kariyerindeki önemli anları hatırlamakta fayda var:
* Chris Botti'nin müziğe yönelmesindeki en büyük etken, yarı zamanlı piyano hocalığı yapan, klasik müzik eğitimi almış annesi...
* Trompetle ilk kez 9 yaşında tanıştı. Miles Davis'in "My Funny Valentine" şarkısını dinlemesinin ardından ise enstrümana büyük bir tutkuyla bağlandı.
* Çok genç yaşta Frank Sinatra ve Buddy Rich gibi isimlerin sahne grubunda yer alarak kısa süreli turnelerle tanıştı.
* Botti, kariyerine yön verecek isimlerden biri olan Paul Simon'la 1990 yılında tanıştı. Uzun bir süre onunla turneye çıktı, şarkıların kayıt aşamasında yer aldı.
* Chris Botti, 1995 tarihinde Grammy Ödülü kazanan "The Brecker Brothers" albümü Out of the Loop'un prodüktörlerinden biri...
* Kariyerinin zirve yapmasında büyük payı olan Sting, 1999 tarihli albüm Slowing Down The World’de Botti'ye sesiyle destek verdi.
* Chris Botti, Sting'in 1999 yılındaki dev turnesi Brand New Day'de ünlü sanatçıya sahnede eşlik etti.
* Üyesi olduğu Bruford Levin Upper Extremities isimli deneysel caz grubuyla 1996 tarihli sinema filmi Caught'un müziklerini besteledi.
* 3 dalda Grammy'ye aday olan canlı albümü Chris Botti in Boston'da; Yo-Yo Ma, Steven Tyler, Josh Groban, John Mayer ve Sting'le aynı sahneyi paylaştı.
* 2002-2003 yıllarında "The Caroline Rhea Show" isimli talkshow programında yer alan müzik grubunun liderliğini üstlendi.
* Uzunca yıllar "Chill with Chris Botti" isimli radyo programı sundu.
Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT