Demet Cengiz Soracak, Abdullah Kiğılı Cevaplayacak

Tarihler: 13 Şubat 2016 Cumartesi ~ 13 Şubat 2016 Cumartesi 15:00

Yer: Trump Alışveriş Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2016 ~ Şub 13, 2016

Trump’ta Maksat Muhabbet’in bu haftaki konukları gazeteci & yazar Demet Cengiz ve perakendenin duayeni Abdullah Kiğılı olacak.

‘Patronca’ kitabının yazarı Demet Cengiz soracak, erkek giyimin öncü markası Kiğılı’nın patronu Abdullah Kiğılı cevaplayacak. 13 Şubat Cumartesi saat 15.00’de gerçekleşecek sohbet sonrası Demet Cengiz kitaplarını da imzalayacak.

Trump Alışveriş Merkezi’nin her cumartesi gerçekleştirdiği ‘Maksat Muhabbet’ sohbetlerinin bu haftaki konukları gazeteci & yazar Demet Cengiz ve perakendenin üstadı Abdullah Kiğılı olacak. Son kitabı Patronca’da patronların evrensel dilini anlatan, başarılarının sırlarından pişmanlıklarına kadar iş insanını her yönüyle ele alan Demet Cengiz, aynı zamanda kitabında da yer alan isimlerden biri olan Abdullah Kiğılı ile hem güldüren hem düşündüren bir sohbet gerçekleştirecek. Perakende sektörünün duayen ismi Abdullah Kiğılı patronların yaşamına dair ipuçları verecek, deneyimlerini paylaşacak. Patron olmak kolay mı zor mu, yaşamından örnekler vererek anlatacak.

13 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’te Trump Alışveriş Merkezi B1 Katı D&R mağazası önünde gerçekleşecek sohbet sonrası Demet Cengiz kitaplarını imzalayacak. Etkinlik herkesin ücretsiz katılımına açık olacak.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT