Doğan Arslan - Grafik-Mizah

Tarihler: 07 Aralık 2015 Pazartesi ~ 30 Aralık 2015 Çarşamba

Yer: İBB Karikatür ve Mizah Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2015 ~ Ara 30, 2015

Sanatçı ve Akademisyen Doğan Arslan’ın “Grafik-Mizah” isimli kişisel sergisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Beyoğlu Karikatür ve Mizah Merkezi’nde 05 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 14.00’te açılıyor. Ulusal ve uluslararası birçok yarışmadan ödüllü çalışmaların yer alacağı sergi, 30 Aralık 2015 tarihine kadar sanatseverlere açık olacak.

Grafik-mizah çalışmalarıyla evrensel temaları minimalist bir sanat anlayışıyla sunmayı tercih eden Arslan; çalışmalarında daha çok politik, sosyal ve kültürel konuları işliyor.

Karikatür sanatçılarının genellikle “Çizgiyle Mizah” kuralı gereği tarama ucu, rapido, gazlı kalem ve çini mürekkebi gibi aletlerle çalışmalar ürettiğini ifade eden Sanatçı ve Akademisyen Doğan Arslan; almış olduğu grafik eğitimi sebebiyle geleneksel karikatürcülerin aksine çalışmalarında daha çok şekil, form, renk, illüstrasyon ve foto-kolaj gibi unsurlarla mizah yaptığını belirtiyor.

Doğan Arslan’ın ödüllü çalışmaları 30 Aralık 2015 tarihine kadar İBB Karikatür ve Mizah Merkezi’nde sanatseverlere açık olacak.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT