Doğu’dan İstanbul’a Kadın Eli 9. Sergisi

Tarihler: 20 Mayıs 2015 Çarşamba ~ 30 Mayıs 2015 Cumartesi

Yer: Sultanahmet Meydanı,

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 20, 2015 ~ May 30, 2015

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi’nce geleneksel olarak düzenlenen Doğu’dan İstanbul’a Kadın Eli Sergisi’nin dokuzuncusu, 18 Mayıs 2015 pazartesi günü açılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi’nin katkılarıyla T.C. Kalkınma Bakanlığı Gap Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'na bağlı ÇATOM (Çok Amaçlı Toplum Merkezleri)’lar tarafından gerçekleştirilecek olan “Doğu’dan İstanbul’a Kadın Eli 9. Sergisi, 18 - 30 Mayıs 2015 tarihleri arasında, Sultanahmet Meydanı’nda İstanbullularla buluşuyor.

Kadın Koordinasyon Merkezi, Kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katılımları noktasında destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği projelerden biri olan “Doğu’dan İstanbul’a Kadın Eli 9. Sergisi” ile de, Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşayan kadınların el emeği ürünlerini İstanbullularla buluşturarak, bölge kalkınmasına destekçi olmayı hedefliyor.

Açılışı, 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 10.00’da; TC. Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, T.C. Kalkınma Bakanlığı GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ve Kadın Koordinasyon Merkezi Fahri Başkanı Özleyiş Topbaş tarafından yapılacak olan sergi, dokuz ilin (Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak) katılımında gerçekleştiriliyor.

Sergi boyunca Doğu mutfağı da İstanbullularla buluşuyor. Her gün katılımcı illerden birinin kültürel zenginlikleri, halk oyunları, müzik ve mutfakları ile tanıtılacağı sergi 30 Mayıs 2015 Cumartesi gününe kadar, 10.00 – 21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT