Dünyaca Ünlü Galia Lahav, Türkiye’de İlk Kez Vakko Wedding’de…

Tarihler: 20 Ocak 2017 Cuma ~ 22 Ocak 2017 Pazar

Yer: Vakko Wedding House Zorlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2017 ~ Oca 22, 2017

Türkiye’de ilk kez ve yalnızca Vakko Wedding’de satışa sunulan dünyaca ünlü couture gelinlik markası Galia Lahav, gelin adayları ile buluşuyor. Galia Lahav, 20-21-22 Ocak tarihlerinde Vakko Wedding House Zorlu’da gerçekleştireceği Trunk Show ile zengin ve özel koleksiyonunu sergileyecek.

Vakko Wedding, Galia Lahav’ın ince el işçiliği ve lüks detaylarla bezeli gelinliklerini de koleksiyonuna ekledi. Galia Lahav tasarımları, göz alıcı sırt detayları, prensesleri andıran ipek tüllü etekleri ve zarif dantelleri ile dikkatleri çekiyor.

Dünyada büyük beğeni toplayan Galia Lahav’ın koleksiyonlarından oluşan seçkisi , 20-21-22 Ocak tarihlerinde Vakko Wedding House Zorlu’da düzenlenecek Trunk Show’da gelin adaylarına tanıtılacak. Galia Lahav’ın zengin koleksiyonu ile tanışmak, randevu alarak gelin adaylarına sunulacak özel fırsatlardan faydalanmak ve hayalinizdeki benzersiz görünüme kavuşmak için bu özel koleksiyonu keşfetmeye davetlisiniz….

Randevu ve bilgi için : Vakko Wedding House Zorlu - 0212 708 33 23

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT