Ersin Alok - Konumsal Konumlar Sergisi

Tarihler: 14 Mart 2014 Cuma ~ 05 Nisan 2014 Cumartesi

Yer: S-Art By Sürmeli

Adres: Prof. Dr. Bülent Tarcan Sokak No:3 Gayrettepe Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 272 11 61

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2014 ~ Nis 5, 2014

Sanat dünyasının en önemli eserlerine ev sahipliği yapan, S-Art By Sürmeli Sergi salonunda dev bir ismi daha ağırlıyor! Duayen fotoğraf sanatçısı Ersin Alok, 14 Mart-5 Nisan 2014 tarihleri arasında ‘Konumsal Konumlar Sergisi ile sanatın en çağdaş yansımalarının sergilendiği, S-ART By Sürmeli‘ de sanatseverlerle buluşacak!

Şehrin merkezi Gayrettepe’de, Sürmeli İstanbul Hotel’ de sanat yansımaları devam ediyor. Adnan Çoker küratörlüğünde hazırlanan, yüksek tavanları, alışılmış galeri dizaynlarından farklı yapısı ile açıldığı günden itibaren, birbirinden değerli sanat eserlerini ağırlayan S-ART by Sürmeli’ de , duayen fotoğraf sanatçısı Ersin Alok’ un Konumsal Konumlar sergisi 14 Mart’ da başlıyor.

Endüstriyel fotoğraf ve prehistorik döneme ait sanatsal çalışmaların yanı sıra abstre çalışmalarıyla dünyanın önemli sanatçıları arasında yer alan Ersin Alok, 14 Mart- 5 Nisan 2014 tarihleri arasında S/Art By Sürmeli’ de gerçekleştireceği Konumsal Konumlar Sergisi ile doğadaki soyut gerçeklere ışık tutuyor. Alok, çevredeki somut eşya ve canlıların görünüşlerinden yararlanmak yerine renk, çizgi gibi öğelerle kompozisyon yaratılmasını anlatan abstre fotoğrafların yer aldığı sergisinde sanatseverlerle bir araya geliyor.

Doğa görüntülerine ve doğayla ilgili tasarımlara başvurmadan, çizgi, renk, düzlem öğelerini ya da oylumsal biçimleri müzikteki seslerin düzenlenişi gibi birleştirerek yaratan Ersin Alok’ un Konumsal Konumsal sergisi, S-ART By Sürmeli’ de 5 Nisan’ a kadar sanatseverleri bekliyor…

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT