Farklı Dönemlerden Bedri Baykam Sergisi

Tarihler: 20 Şubat 2014 Perşembe ~ 09 Mart 2014 Pazar

Yer: S-Art Sergi Salonu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2014 ~ Mar 9, 2014

Bedri Baykam’ ın Son Yıllarda Gerçekleştirdiği Tuval ve 4d Çalışmalarından Oluşan “Farklı Dönemlerden Bedri Baykam’’ Sergisi, 6 Şubat- 9 Mart 2014 Tarihleri Arasında Sürmeli Hotel’ in Sanata Ev Sahipliği Yaptığı S-Art Sergi Salonu’ nda sizleri bekliyor…

Türk Çağdaş sanatının önde gelen isimlerinden Bedri Baykam’ ın 127. kişisel sergisi, Sürmeli İstanbul Hotel’ in sanata ev sahipliği yaptığı S-ART sergi salonunda, çok sayıda sanatsever ve koleksiyon severin katılımıyla 6 Şubat Perşembe günü açılışını gerçekleştirdi.

Yıllardır üzerinde çalıştığı, dijital ve boyasal saydam katmanlar serilerinin uzantısı olarak, tüm dünyada büyük ilgi gören “Dört Boyutlu” işler üretmeye başlayan Bedri Baykam, 2007’ den beri sanatseverlere bu teknikte seriler sunuyor. Kimi zaman çeşitli kolaj ve farklı malzemelerin bir arada kullanıldığı bu yeni dönem işleri, ilk bakışta sanatçının 80’ li yıllar çalışmalarını hatırlatsa da, “Farklı Dönemlerden Bedri Baykam Sergisi” zengin bir dönemsel sentezi bünyesinde topluyor. Sanatseverler bu defa sanatçının “Tarihin Röntgencisi” ve “Munch’ a Saygı” serilerine ait seçme eserleri izleyeme şansını yakalıyor.

Sürmeli İstanbul Hotel’ in yarım ay biçimindeki sergi mekanı, gezinti platformu, yüksek tavanları ve çok amaçlı sunum olanaklarıyla alışılmış galeri dizaynından farklı yapısıyla sanata ev sahipliği yaptığı S-Art Sergi Salonu’ nda, “Farklı Dönemlerden Bedri Baykam” sergisi 9 Mart 2013 tarihine kadar ziyarete açık.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT