Faruk Geyran’ın İlk Kişisel Sergisi Transpestite

Tarihler: 11 Kasım 2014 Salı ~ 12 Aralık 2014 Cuma

Yer: Artnext İstanbul

Adres: Windowist Tower, Eski Büyükdere Cad. No: 26 Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 999 39 90

Web: http://http://www.artnext.org/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2014 ~ Ara 12, 2014

Faruk Geyran’ın ilk kişisel sergisi Transpestite, 11 Kasım’da ArtNext İstanbul’da açılıyor. Ağırlıklı olarak müzisyen portreleri ve konser fotoğraflarıyla tanınan Faruk Geyran’ın geçtiğimiz yıl içerisinde hazırlıklarını tamamladığı Transpestite, sanatçının stüdyo ortamında kurgulamaya geçen sene başladığı fotoğrafları, akrilik boya ile birleştirmesi sonucunda ortaya çıkan eserlerden oluşuyor.

Transpestite’ta yer alan işler, insanlar ve eklembacaklıların günlük hayatta göze çarpmayan ortak sosyal davranışlarından yola çıkıyor. Böceklerin hemen her toplumda diğer hayvanlara nazaran daha olumsuz bir algıyla yer almasının yarattığı çelişkiye değinen işlerde, belirli böcek türlerinin kendi doğalarında insanlarla neredeyse aynı şekilde hayat bulan davranış biçimleri yansıtılıyor. Bu bağlamda, sergideki eserlerde, eğitim, aile yapısı, saldırganlık ve fedakarlık gibi insanoğluyla daha çok özdeşleştirilen kavramlar görselleştiriliyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT